FC Rudersdal forlænger med Steven Zoega Skøld

Kilde: FC Rudersdal
Profilbillede
Marie Munk

FC Rudersdal har forlænget aftalen med klubbens dygtige serie 4 træner, Steven Zoega Skøld, der ellers stod til at udløbe ved årsskiftet.

Steven er en ildsjæl og er uundværlig for en fodboldklub som FC Rudersdal. Han er både en samlende personlighed samt en træner, der har skabt gode resultater gennem et godt træningsmiljø.

Ved siden af FC Rudersdals serie 3 hold varetager Steven også træning og kampe for klubbens U19 hold, med hvem han efter sommerferien har kvalificeret til serie 3, fortæller klubbens sportslige leder Anders Nim.

Om forlængelsen fortæller Steven; “jeg er rigtig glad for at forsætte i FC Rudersdal, da klubbens ambitionsniveau stemmer overens med mit eget. Der sker mange spændende nye tiltag i klubben, og jeg føler virkelig, at vi er på rette vej, og det vil jeg gerne være en del af. Derudover har jeg så mange gode relationer heroppe og er generelt bare rigtig glad for at arbejde med drengene.” 

Klubbens serie 4 hold ligger i øjeblikket på en delt førsteplads med Lyngby Boldklub 1921 og Lundtofte Boldklub. Alle tre hold har 24 point efter ti kampe inden indgangen til den spændende forårssæson.

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder FC Rudersdal.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler