Ny Børneudviklingstræner ansat i FC Rudersdal

dato

Nyheden er fra FC Rudersdal

Ny Børneudviklingstræner ansat i FC Rudersdal

 

Efter mange år i klubben har Ahmad El-Ali sagt sin stilling op og dermed har den nye klub FC Rudersdal skulle være på udkig efter en erstatning i en ny- og central rolle i klubben. Der skal lyde et kæmpe stort tak for den store indsats Ahmad har lagt de sidste mange år i klubben og han ønskes alt mulig held og lykke herfra.

 

Klubben har et ønske om, at l løfte sin organisation i både den administrative sportslige ledelse samt at sikre en bredere vifte af nøglepersoner i sportslige funktioner på banen, som skal være med til at styrke strategien og visionerne for et stærkere Rudersdal.

 

Her har vi været på udkig efter en person, som har vist sig stærk i både administrative- og sportslige gerninger og derfor har valget været naturligt, da muligheden lige pludselig bød sig til.

 

 

Mikkel Bondgaard vender tilbage til klubben og denne gang som ny Børneudviklingstræner.

Mikkel vil i fremtiden være administrativ- og sportslig ansvarlig for U5-12 i drengeafdelingen, hvor klubben har valgt at halvtidsansætte endnu en sportslig person.
Mikkel har tidligere været i BSF og AB samt senest hos F.C København, hvor han har trænet U12-14 samt været på Top Center og i rekrutteringsafdelingen.

Vi glæder os rigtig meget til, at Mikkel starter op og ser frem til at  få formalisere videre på det fantastiske arbejde der allerede er lagt, samt at få en ind, som kan friske tingene yderligere op rundt om og i afdelingen.
Mikkel har nogle gode menneskelige værdier og en solid sportslig erfaring allerede nu og netop derfor er han et naturligt match til den her stilling”
– Udtaler sportschef Sami Gega.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet og ikke mindst at koble mig på den fantastiske udvikling klubben har været under de sidste to år.
Jeg er først og fremmest stolt og ydmyg for at få muligheden for, at være med til at udvikle klubbens sportslige produkt i den kommende fremtid og ikke mindst være med til at styrke den nye fælles kultur både sportsligt og socialt”
– Udtaler ny børneudviklingstræner Mikkel Bondgaard


Mikkel starter op mandag d. 3/8-2020, hvor han har første arbejdsdag på Rundforbi Stadion

Kilde: FC Rudersdal