Ny Sportslig Leder i FC Rudersdal

Kilde: FC Rudersdal
Profilbillede
Marie Munk

Det er med stor glæde, at bestyrelsen nu kan meddele alle FC Rudersdal medlemmer, at Anders Nim er ny Sportslig Leder i FC Rudersdal. Anders er 32 år gammel, uddannet folkeskolelærer og har A-træner licens. Han har været træner siden han var 15 år gammel, så det er nogle års erfaring, der kommer til Rundforbi og Vedbæk Stadion.


Flere FC Rudersdal medlemmer og ledere har allerede hilst på Anders, idet han har hjulpet klubben på frivillig basis de sidste par måneder, og det glæder formand Lars Neumann at en aftale nu er på plads om fast tilknytning.

"Anders har allerede vist hvilken kapacitet han er og bliver for vores forening - både på banerne og udenfor. Det kræver ikke mange timer at være sammen med Anders, før man indser et bankende fodboldhjerte kombineret med store menneskelige kvaliteter. Med Anders fortid som træner på nogle af de fineste fodboldadresser i Danmark som Esbjerg, FC Midtjylland, Randers FC og AGF, så føler vi medlemmerne i FC Rudersdal godt kan glæde sig til den kommende tid med Anders som styrmand for det sportslige i FC Rudersdal. Det gælder lige fra de yngste til de ældste, og jeg håber alle vil tage godt imod Anders".

For Anders Nim har valget ikke været svært.

"Jeg kender jo Michael Gravgaard fra vores fælles tid i Randers FC, og da han præsenterede FC Rudersdal projektet for mig, så jeg det som en god mulighed for mig og min familie. Jeg glæder mig til udfordringen, og skal gøre mit bedste for alle FC Rudersdal medlemmer kommer til at opleve en fodboldklub med et højt fagligt niveau kombineret med gode og sociale værdier. Foreningslivet har en stor rolle i Danmark, og det tiltaler mig meget at fællesnævneren for alle skal være, at det er sjovt at gå til fodbold".

Stort velkommen til Anders.

På bestyrelsens vegne 

Lars Neumann

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder FC Rudersdal.
Flere artikler