Studenter søges til Udlændingenævnets sekretariat

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Interesserer du dig for udlændingeretten og sagsbehandling i det offentlige? Så er du måske en af de nye studenter i Udlændingenævnets sekretariat. Vi søger et antal studenter til at indgå i et miljø præget af faglighed, som er genstand for stor politisk interesse og mediebevågenhed. Der er tale om faste stillinger.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at være en del af Udlændingenævnets sekretariat, der hører under Hjemrejsestyrelsen. Vi har kontor i Adelgade i det centrale København.

Som studentermedhjælper i Udlændingenævnets sekretariat vil du blive tilknyttet et af sekretariatets fire faglige teams, hvor du bl.a. skal bistå med sagsbehandlingsopgaver. De fire teams arbejder med henholdsvis familiesammenføringssager, EU-opholdssager, visumsager og sager på beskæftigelses- og studieområdet. Herudover vil du på tværs af kontoret også skulle løse en række generelle opgaver.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • behandling af anmodninger vedrørende aktindsigt
  • forberedelse af sager til afsendelse
  • udarbejdelse af afgørelser om afslag på genoptagelse
  • udarbejdelse af udkast til lettere afgørelser
  • udarbejdelse af sagsresuméer
”Som student i Udlændingenævnets sekretariat får man et godt og lærerigt afbræk fra et ellers meget teoretisk jurastudie. Nævnets område er bredt, og man får mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige juridiske opgaver.”
Esther, studentermedhjælper i Udlændingenævnets sekretariat.

I Udlændingenævnets sekretariat er vi ca. 60 engagerede medarbejdere, heraf syv studenter, med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi har travlt, og hverdagen kan ofte være omskiftelig. Vi har en uformel og positiv omgangstone, og viden er noget, vi deler. Vi prioriterer socialt samvær og et godt arbejdsmiljø.

Vores forventninger til dig
Du er studerende på en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. jura, har gerne studierelevant erhvervserfaring, og er:

  • nysgerrig, lærenem og initiativrig
  • fleksibel, engageret og serviceminded
  • arbejder selvstændigt og kan spørge om hjælp, når der er behov for det
Det vil være en fordel, men er ikke et krav, hvis du har eller har haft forvaltningsret på dit studie.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder gennemsnitligt 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt under hele din ansættelse.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”TJENESTEBRUG” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Tina Maria Laursen på telefonnummer 61 98 38 17 eller på e-mail tml@udln.dk eller specialkonsulent Sara Viskum på telefonnummer 61 98 38 92 eller på e-mail svi@udln.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 13. juni 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hjemrejsestyrelsen, Birkerød Kongevej 2, 3460 Birkerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169500&DepartmentId=9929&MediaId=3260&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843332

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet