Endnu en sejr til vores unge 1 senior

dato

Nyheden er fra FC Rudersdal

Efter en fantastisk start på foråret for seniorholdet, skulle de i onsdags igen i kamp på hjemmebane i Sydbank pokalen, hvor Hørsholm Usserød IK kom på besøg.
Igen viste vores unge drenge god vilje, da de vandt lokalopgøret med 3-2  og nu er klar til næste runde.

Seniorholdet gav i øvrigt debut til Mads-Emil fra U17 holdet, som efter en flot sæson i U17 øst rækken har været med oppe omkring seniorholdet.

Her til aften skulle holdet igen i aktion og denne gang i serie 2, hvor holdet skulle spille en vigtig kamp mod oprykningen til serie 1.
Det var en lidt underlig aften for holdet mod Humlebæk.

Humlebæk startede bedst, men efter blot 6 minutter fik Humlebæk et gult kort og derefter var det FC Rudersdal holdet, som overtog initiativet i kampen, hvilket resulterede i, at vi kort efter fik tilkendt et klart straffespark, som Strømmen omsatte til en 1-0 scoring.
Humlebæk fik endnu et gult kort, som reducerede dem til 9 spillere på banen. Dog fik de alligevel på flot vis, scorede på et langskudsmål.

Anton kom kort efter igennem Humlebæk forsvaret og tilkendt sig endnu et straffespark, hvor Strømmen igen gjorde kunsten efter og scorede til 2-1. Scoringen til 3-1 kom efter god tur og frispilning fra Bundgaard, hvor Anton kunne score i tomt mål.

2. halvleg blev en rodet kamp, hvor vi godt nok var i kontrol og nok også burde havde scoret nogle flere mål, efter at havde ramt opstanderen hele 5 gange.