19 fantastiske børnehavebørn glæder sig til du starter, som pædagog, i vores dejlige nye børnehus Maglemosen.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ønsker du, at alle børn - uanset hvem de er - skal have en plads i fællesskabet? Har du lyst til at sætte dit faglige spor i et nyt børnehus, hvor der ikke findes noget ’plejer’? Så skynd dig til Maglemosen!

Om jobbet

Vi er et hus med tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, hvor alle børn og voksne kender hinanden.

Du vil blive tilknyttet en fast børnehavegruppe, men samarbejder på tværs nogle dage om ugen, hvor børnene er i aldersopdelte grupper. Vi arbejder ud fra et årshjul, så der er en rød tråd i hele huset. Det kan f.eks. være science, hvor børnene undersøger hvad der sker, når vand fryser til is eller vi besøger vores Natur- og kulturhus i Holte, hvor der arbejdes med alle læreplanstemaerne, med hjælp fra diverse kunstnere og en naturvejleder. Du kan læse mere om vores Natur- og kulturhus her: https://rudersdal.dk/natur-og-kulturhuset-0

Vi er inspireret af ”Nest i dagtilbud”, som sikrer, at alle børn er en del af fællesskabet. Derfor arbejder vi også med at blive endnu bedre til at støtte børn i udsatte positioner.

Naturen ligger i nærområdet og den bruger vi meget og især i forbindelse med overgang til skole. Vi arbejder med den gode overgang til skole i samarbejde med vores Natur- og kulturhus. Vi tror på, at udeliv med højt til himlen gør det nemmere for børn at være så mange sammen en hel dag. Vi har en stor alsidig legeplads med mange muligheder og derfor bruger vi også uderummet til det samme som inderummet.

Du vil få en time om ugen til pædagogisk forberedelsestid, og derudover er der en gang om ugen møde i børnehaven med tid til refleksion og tilrettelæggelse af fremtidige aktiviteter.

Vi er et godt match, hvis:
  • Du er uddannet pædagog
  • Du må gerne være nysgerrig på eller have erfaring inden for specialområdet, men det er ikke et must.
  • Du skal kunne lide at være udendørs og du synes regntøj er hipt.
Uddannelse er en selvfølge – ikke et gode

Vi prioriterer at kompetenceudvikle alle vores pædagoger og pædagogmedhjælpere. Det vil sige, at du som ansat hos os kan se frem til et skræddersyet forløb, der er tilrettelagt af Københavns Professionshøjskole, hvor du rustes til arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan. Du kan også se frem til at blive tilknyttet en studiegruppe mellem undervisningsgangene, hvor du møder kollegaer fra andre børnehuse i kommunen og knytter sammenhæng mellem uddannelsen og den dagligdag, du har i børnehuset.

Læs mere her: https://www.rudersdal.dk/blivpaedagog

Hvad kan du forvente af os

Vi er en ny personalegruppe, som vidensdeler med hinanden. Hos os er ikke noget ”plejer” og du kan derfor være med til at skabe en faglig retning med høj kvalitet.

Vi skal nok støtte og vejlede, så du hurtig føler dig som en del af Maglemosen. Vi er åbne for, hvad du kan byde ind med.

Ansættelsesvilkår

Stillingen kan besættes fra 1.4.2024 eller før og er på 30-37 timer indenfor en åbningstid der hedder man-tors. hedder 7:00-17:00 Fredag 7:00-16:00

Ansøgning og samtaler

Samtaler vil foregå løbene. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål og for et evt. besøg i Maglemosen

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5999167

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet