Administrativ leder til Geelsgårdskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du sikre en solid økonomisk og administrativ drift på en skole, der gør en forskel for handikappede børn med svære funktionsnedsættelser? Og har du hjertet på det rette sted?

Så bliv en del af en fantastisk institution, hvor du får ansvar for 20 dygtige medarbejdere i vores administrations-, køkken- og serviceteams. Sammen er vi med til at skabe de bedste rammer for vores 100 elever.

Velkommen til Geelsgårdskolen

Geelsgårdskolen er en specialskole for børn med svære funktionsnedsættelser af fysisk, psykisk og sansemæssig karakter. Vores kerneydelse er skolegang fra 0. til 10. klasse, men vi har også forskellige ungdomstilbud samt bo- og aflastningstilbud til børn. I alt er vi 300 ansatte på skolen.

Læs mere her.

Visionen for fremtiden

Stillingen er relativt nyoprettet og giver plads til, at du både kan udvikle den og komme med input til, hvor skolen skal hen. Det sidste år har vi bl.a. skabt nye ledelsesstrukturer og sat fokus på digitalisering. Og snart skal vi til at omlægge vores takster og systematisere den økonomiske styring.

Her får du en vigtig rolle i at skabe tryghed for dine medarbejdere – men også i at igangsætte de initiativer, der gør at vi kommer godt i mål med de økonomiske og administrative opgaver.

”Økonomien skal altid komme børnene til gode. Hvad end det gælder flere hænder eller bedre mad i kantinen, så er det altid med børnenes trivsel i tankerne,” fortæller skoleinspektør Rasmus Rubæk.

Skab de rammer, som elever og medarbejdere trives i

Som vores nye administrative leder får du budgetansvar for 150 millioner kr. Derudover får du ansvar for 6 medarbejdere i administrationen (økonomi, HR, kommunikation m.fl.), som refererer direkte til dig.

Samtidig får du også ansvar for at lede og understøtte vores køkkenleder og serviceleder, der har hhv. 5 og 10 medarbejdere i reference (bl.a. rengøringspersonale, pedeller, køkkenpersonale m.fl.).

Det betyder, at du bl.a.:

  • leder, udvikler og sikrer trivsel blandt dine medarbejdere og teamledere
  • står for overordnet budgetlægning, -opfølgning og -gennemgang for vores 8 afdelinger
  • står for overordnede takstberegninger og styring – og du er med til at vælge, udvikle og implementere løsninger, der passer til vores drift
  • optimerer sagsgange, ydelser og kompetenceudvikling i samarbejde med ledelsesgruppen
  • rapporterer til ledelsesteamet, MED og bestyrelsen
  • rapporterer årligt til Socialtilsynet/Tilbudsportalen og månedligt til den Den Sociale Virksomhed, som vi hører under.
Indgå i ledergruppen

Du bliver en del af ledelsesteamet sammen med skoleinspektøren, souschefen samt vores ledere for hhv. STU, terapi, botilbud og skole/fritid. Vi har jævnlige møder, sparrer løbende og tager sammen på kurser og konferencer for at understøtte det gode samarbejde.

”Vi er gode til at løfte hinanden i ledergruppen. Der er en særlig sammenhængskraft på tværs af faggrupper – noget, jeg selv sætter stor pris på,” fortæller Rasmus.

Derudover bliver du en del af Regionens specialistfællesskab omkring økonomi. I mødes ca. 1 gang månedligt for at diskutere de økonomiske og administrative opgaver.

Erfaren og empatisk leder med økonomisk indsigt

Det er vigtigt, at du har lyst til at engagere dig i det faglige og sociale fællesskab i alle hjørner af skolens udvikling og liv. Samtidig er du god til at prioritere samarbejde højt, og du er empatisk, positiv og tydelig i din kommunikation, så alle føler sig trygge i hverdagen. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har solid erfaring med økonomi og administrative opgaver
  • har en relevant uddannelse inden for økonomi og budgetlægning
  • har ledelseserfaring i en politisk styret virksomhed – og du også kan lede gennem ledere
  • ved, hvordan du får medarbejdere med forskellige fagligheder til at arbejde i samme retning.
Løn og ansættelsesvilkår Ansættelse sker efter overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK. Lønnen forhandles i henhold til reglerne om lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine kvalifikationer. Vi ønsker opstart senest 1. august.

Interesseret?

Så send din motiverede ansøgning via linket senest den 6. juni 2023. Ansættelsessamtaler holder vi den 13. og den 21. juni 2023 fra kl. 15.00.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleinspektør Rasmus Rubæk på tlf. 30 12 45 08 for at høre mere eller for at aftale et besøg på vores fantastiske institution.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Geelsgårdskolen, Kongevejen 252, 2830 Virum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249155&DepartmentId=12105&MediaId=4960&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835111

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet