Bager/konditor/chokolatier til Social Foodies i Vedbæk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være en del af en værdidrevet virksomhed og være med til at udvikle nye kvalitetsprodukter – så kik her!

Du kommer med en baggrund som chokolade og kagekunstner, bager, konditor, tidligere køkkenchef eller har på anden vis solid brancheerfaring. Du er passioneret, fagligt kompetent og brænder for kvalitet og lækre smagsoplevelser. Gode råvarer inspirerer dig og gøre dig glad. Du får rig mulighed for at udfolde dig kreativt.

I dagligdagen kan du lide at have flere kasketter på – og du er vant til at tage ansvar. Du har styr på opgaverne og en god sans for, hvilken opgave du skal starte med. 

Om jobbet og arbejdsopgaver

  • Du har ansvaret for produktionen af vores kerneprodukter som energibarer, chokoladeprodukter og diverse bagværk. Desuden have ansvaret for vores lager, mærkning af varer, kvalitetskontrol, løbende økologi regnskab/rapportering og flere opgaver kan forventes, hvis eller når det bliver nødvendigt men altid i samarbejde med dig
  • Du skal forvente, at der vil være en del udvikling i jobbet i særlige perioder om året. Udviklingen vil være på ift. nuværende produkter som helt nye innovative produkter til såvel B2B som B2C markedet.

Vi forventer, at du er god til samarbejde, men også kan arbejde disciplineret alene og være fokuseret på arbejdsopgaverne. Du har nogle gode grundværdier som ydmyghed, arbejdsomhed, mødepligtig og en masse glæde og empati og er klar til at gøre verden til et bedre sted igennem dit arbejde samt fællesskabet i Social Foodies.


Arbejdstiden er primært fra mandag til fredag, men meget fleksibel i forhold til dit privatliv, som du selv arrangere med virksomheden COO. Weekendarbejde kan forekomme i spidsbelastningsperioder.

Arbejdssted: Vedbæk strandvej 391, 2950 Vedbæk

Kunne du tænke dig at komme i spil til dette job, så send dit CV til Dorthe Ernst, Jobcenter Gentofte, mail: die@gentofte.dk senest d.14/12-2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Social Food Vedbæk, Vedbæk Strandvej, 2950 Vedbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950312

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet