Døgnrapporten i Vedbæk: mandag den 6. september

Profilbillede
dato

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand sigtet for indbrud, Hillerød

På Pilevej opdagede en 49-årig mand klokken 07.06, at en fremmed mand befandt sig i hans stue i færd med at stjæle blandt andet flere elektronikgenstande. Den fremmede mand flygtede fra stedet, og flere patruljer blev sendt til området for at lede efter ham, men det var i første omgang ikke muligt at udfinde ham. 

 

Flere efterfølgende anmeldelser om en mand i området, som virkede mistænkelig, idet han var forpustet og bar rundt på blandt andet flere tablets, bevirkede dog, at det var muligt at indskrænke området, hvor den formodede gerningsperson kunne befinde sig. Med patruljehunde blev der søgt efter manden, og ca. klokken 10.15 blev han udfundet i et buskads, og han blev her anholdt og sigtet for indbrud. Der var tale om en 35-årig udenlandsk mand, og han blev efterfølgende taget med på politistationen til videre foranstaltning.  

 

Brand på altan, Espergærde

Klokken 07.42 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand på en altan på Søndermarken. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor beboerne i opgangen blev evakueret, og slukningsarbejdet blev igangsat. 

 

Idet branden formentlig var opstået efter, at en cigaret ikke var blevet slukket ordentligt og derpå fik antændt noget træ på altanen, blev lejlighedens beboer, en 29-årig mand, sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. 

 

Der skete ved branden ikke umiddelbart nogen personskade. 

 

Ruder knust i bil, Vedbæk

Mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 08.00 knuste en ukendt gerningsperson de to forreste sideruder i en bil, som holdt parkeret på Elleslettegårdsvej. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ingen oplysninger om, hvorvidt der blev stjålet noget fra bilen.

 

Mænd forsøgte at stjæle batterier fra lastbiler, Skævinge

En 73-årig kvindelig borger anmeldte klokken 08.52, at hun omkring ti minutter tidligere havde observeret nogle mænd, som var i gang med at stjæle batterier fra nogle lastbiler, som stod parkeret på Industrivej. Kvinden konfronterede mændene med deres foretagende, og mændene lod batterierne være og kørte derpå fra stedet. En patrulje kørte til området for at lede efter mændene, men det var ikke muligt at udfinde dem.

 

Mændene beskrives alle som værende af anden etnisk herkomst end dansk. De var klædt i sort tøj og var kasketter. De talte dansk.

 

Kørsel uden førerret, Birkerød

En 30-årig kvindelig bilist fra Birkerød blev klokken 10.05 standset af en patrulje på Bistrupvej og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne hun dog ikke efterkomme, idet hun ikke havde erhvervet sig et sådant, og hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Taske stjålet, Charlottenlund

En 29-årig kvinde fra København anmeldte klokken 11.28, at hun klokken 10.30 havde fået stjålet sin taske, mens hun var på loppemarked ved Charlottenlund Station. Nogle kvinder havde henvendt sig til kvinden og spurgt ind til en vare, som var til salg ved en nærliggende stadeplads. Det var dog ikke kvindens stadeplads, og hun afviste derfor at kende til varen, hvorpå kvinderne forlod stedet. Den 29-årige kvinde opdagede efterfølgende, at hendes taske, som hun havde haft i en pose på armen, var væk.

 

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om kvindernes signalement, men ifølge forurettede bar de tørklæder og talte dansk med accent. 

 

Tyveri fra personbil, Kvistgård

Mellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 14.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en bil på Munkegårdsvej ved at knuse bagruden. Fra bilen blev der stjålet solbriller. 

 

Brand i mark, Tikøb

Klokken 14.21 indløb der anmeldelse om, at der kunne ses flammer og røg fra en mark på Lottesmindevej. Patruljer kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket.

 

Forud for branden havde der været foretaget markarbejde, og det formodes derfor, at en gnist fra en traktor har antændt marken.

 

Færdselsuheld, Græsted

På Bannebjergvej skete der klokken 15.08 et færdselsuheld mellem en 42-årig mandlig bilist fra Græsted og en 50-årig mandlig motorcyklist fra Hillerød. Motorcyklisten blev grundet sine skader kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

 

Grundet køretøjernes placering var vejen i en periode afspærret i begge retninger. 

 

Føreren af bilen kan formentlig se frem til en sigtelse for ikke at have overholdt sin vigepligt. 

 

Tyveri fra fritidshus, Frederiksværk

Klokken 17.37 blev det anmeldt, at der imellem søndag den 22. august og lørdag den 4. september var blevet stjålet to liggestole, et havebord samt fire dertilhørende havestole fra et fritidshus på Rygårds Allé.

 

Vold, Helsingør

Klokken 18.16 blev det anmeldt, at der var tumult foran McDonald’s, og at en kvinde i den forbindelse formentlig var tildelt et spark i lænden af en yngre mand fra en gruppe bestående af tre-fire unge mænd, som derefter i hast havde forladt stedet.

 

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor en 24-årig kvindelig forurettet blev truffet. Hun var både vågen og kontaktbar, da hun blev transporteret til skadestuen til kontrol.

 

Episoden skyldes muligvis nogle forudgående interne stridigheder.

 

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet gennemse videoovervågning fra stedet samt tale med vidner. Politiet hører gerne fra flere vidner på telefon 114, via mail nsj@politi.dk eller via Tip Politiet på www.politi.dk.

 

Af hensyn til efterforskningen har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.

 

Butikstyveri, Ølstykke

Klokken 19.44 anmeldte personalet fra Fakta, at de stod med en butikstyv, som nu var udadreagerende, hvorfor personalet ikke selv kunne foretage anmeldelsen af forholdet på politiets hjemmeside.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 22-årig mand fra Ølstykke blev sigtet for butikstyveriet.

 

Butikstyveri, Slangerup

Klokken 21.07 anmeldte personalet fra Netto, at en stærkt beruset mand havde indfundet sig i supermarkedet, hvor han havde drukket af to flasker vin, en øl, en sodavand samt spist af en pose slik, ligesom han havde urineret på nogle hygiejneprodukter og æsker med servietter. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en udenlandsk mand blev truffet. Da manden ikke var i besiddelse af troværdige identifikationspapirer, og da manden ikke kunne gøre sig selv forståelig, blev han anholdt og taget med på politistationen for at sove rusen ud og dermed blive klar til afhøring mandag formiddag.

 

Graffiti, Hillerød

Klokken 21.17 anmeldte et vidne, at der var ved at blive malet graffiti på nogle S-tog ved Hillerød Station. Flere patruljer blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at pågribe nogle gerningspersoner. Politiets arbejde på stedet betød, at S-togene frem til klokken 22.00 måtte køre med nedsat hastighed nær Hillerød Station.

 

Havde hash på sig, Frederiksværk

Klokken 01.55 blev en 20-årig mand fra Frederiksværk truffet på Egevej. Han blev visiteret, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Havde GBH på sig, Frederiksværk

Klokken 02.02 blev en 32-årig mand fra Frederiksværk truffet på Skovfogedengen. Han blev visiteret, og på hans person blev der fundet GHB, også kendt som Fantasy, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi