Døgnrapporten i Vedbæk: torsdag den 25. november

Profilbillede

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i containere, Holte

Klokken 07.10 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i nogle containere, som stod opbevaret på Kongevejen mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 06.45. Fra containerne var der stjålet værktøj i ukendt omfang.

Tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 07.45 blev der fra en BMW personbil, som holdt parkeret på Allékredsen, stjålet instrumentpanel og rat.  

Færdselsuheld, Kokkedal

En 52-årig kvindelig bilist fra Hillerød kørte klokken 08.17 ad Vejenbrødvej i sydvestlig retning. I krydset ved Fredensborg Kongevej overså hun en 16-årig mandlig knallertfører fra Hillerød og påkørte ham på højre side. 

En patrulje kørte til stedet, hvor den kvindelige bilist blev sigtet for at have overtrådt sin ubetingede vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men knallertføreren blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Butikstyveri, Frederiksværk

Klokken 10.01 indløb der anmeldelse om at en butikstyv forsøgte at flygte på knallert efter at have stjålet varer i Intersport på Nørregade. Patruljer kørte til stedet, hvor den formodede butikstyv, en 29-årig kvinde fra Frederiksværk, blev truffet, og hun blev af patruljen sigtet for butikstyveriet.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Det blev klokken 11.47 anmeldt, at en ukendt gerningsperson på ukendt vis havde tiltvunget sig adgang til en personbil, som havde holdt parkeret i parkeringskælderen under Magasin siden tirsdag klokken 16.30. Fra bilen blev der stjålet en computer.

Indbrud i lægeklinik, Allerød

Mellem klokken 10.30 og 11.00 var der indbrud i en lægeklinik på Kollerødvej. En fremmed mand var kommet ind i receptionen, og via en åbentstående dør havde han skaffet sig adgang videre ind i klinikken. 

Manden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 20-30 år, 180-190 cm, muskuløs af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Talte dansk. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke overblik over eventuelle stjålne genstande.

Drone skulle ned fra træ, Gentofte

Nordsjællands Politi assisterede mellem klokken 12.38 og 13.02 brandvæsnet med afspærring af Lyngbyvej i sydgående retning lige efter Brogårdsvej. Brandvæsnet var på stedet med drejestige for at få en drone ned fra et træ.

Vold, Jægerspris

En kørestolsbruger anmeldte klokken 13.11, at han mandag aften omkring klokken 19 befandt sig på en sti ved Møllehegnet, da fem-syv personer pludselig kom løbende mod ham og væltede ham om på siden i kørestolen. Herpå blev manden ifølge anmeldelsen sparket og slået i ansigtet og på kroppen. Han fik derefter frataget sin mobiltelefon, men fik taget fat i armen på den person, som tog telefonen, hvorfor mobiltelefonen faldt til jorden. Herefter forsvandt personerne fra stedet.

Personerne beskrives alle som unge og af anden etnisk herkomst end dansk. Der er på tidspunktet for døgnrapporten ikke yderligere signalementoplysninger. 

Dreng fik hånden i klemme ved rulletrappe, Hørsholm

Klokken 13.34 indløb der anmeldelse om, at en 3-årig dreng havde fået sin hånd i klemme ved en rulletrappe i Plantorama. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at drengens hånd sad fast i bunden af rulletrappen, hvor armlænet kørte ned. Drengen blev hjulpet fri af brandvæsnet, og ud over en mindre skramme var han uskadt. 

Undersøgelser viste, at rulletrappen fungerede, som den skulle, og der var derfor ikke mere af politimæssig interesse i sagen.

Tyveri af taske, Frederikssund

En 51-årig kvinde fra Frederikssund anmeldte klokken 14.16, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sit indkøbsnet. Mellem klokken 13.00 og 13.15 var hun i Buddy Legetøj på Nygade, hvor hun kortvarigt havde lagt sit indkøbsnet fra sig, og da hun ville samle det op igen, var det væk. Det indeholdt blandt andet computer og hovedtelefoner.

Færdselsuheld, Ølstykke

På Roskildevej ved Frodebjergvej skete der klokken 15.10 et færdselsuheld, da en 47-årig mandlig bilist fra Ringsted-området af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil og påkørte en lygtepæl. I den forbindelse rullede bilen rundt, så den landede på taget. 

Trafikken på stedet var i en periode påvirket grundet bilens placering. Kort efter klokken 16 var der ryddet op efter uheldet, og trafikken kunne igen passere uden problemer. 

Føreren blev med ambulance kørt til behandling på hospitalet.

Anmeldelse om mistænkelig mand ved skole, Vedbæk

Klokken 15.20 indløb der anmeldelse om, at der befandt sig en mand ved Trørødskolen, som anmelderen fandt mistænkelig. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og her traf de en mand svarende til beskrivelsen. Her kunne det konstateres, at manden blot var på stedet for at hente sine børn, og der var derfor ikke noget yderligere af politimæssig interesse i sagen. 

Mercedes udsat for hærværk, Nivå

Ejeren af en Mercedes anmeldte klokken 15.27, at den havde været udsat for hærværk, mens den stod parkeret på Kastaniens Kvarter. Bilens rude i venstre fordør var blevet knust, airbaggen ridset, og derudover var forsæde og bagside sprættet op. Hærværket var begået mellem tirsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 06.00.

Det kan ikke afvises, at der er tale om et mislykket forsøg på tyveri fra bilen.

Færdselsuheld, Gilleleje

Klokken 16.12 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Bonderupvejen, hvor to personbiler var kørt frontalt sammen. Politi, beredskab og ambulance blev sendt til stedet, og personalet fra sidstnævnte kunne konstatere, at hverken den 44-årige kvinde fra Gilleleje, der kørte den ene bil, eller den 81-årige kvinde fra Gilleleje, der kørte den anden bil, var kommet alvorligt til skade. De to biler blev bugseret ind til siden, således trafikken kunne glide videre, ligesom den 44-årige i første omgang blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Kørsel uden førerret, Græsted

Klokken 17.20 blev en 42-årig mandlig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Frederiksværksvej. Her viste de sig, at mandens førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Spirituskørsel, Stenløse

Klokken 18.22 blev en 53-årig mandlig bilist fra Stenløse vurderet beruset på p-pladsen ved SPAR af en patrulje, der var kommet til stedet. 

Patruljen var kommet til stedet, fordi en anden bilist havde observeret den 53-åriges bil køre slingrende på Motorring 4, hvorfor anmelderen havde kontaktet politiet og fulgt efter den 53-åriges bil, der kørte til p-pladsen ved SPAR, hvor politiet kom til og overtog. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning, som den 53-årige har kørt med.

Stor ros til anmelderen for sin handlekraft.

Mistænkeligt forhold, Frederikssund

Klokken 18.57 blev det anmeldt, at nogle personer skabte sig på p-pladsen ved Sillebroen, og at det muligvis kunne udvikle sig til slagsmål.

Politiet blev sendt til stedet, hvor tre unge mænd fra lokalområdet blev truffet, og deres generalia blev sikret. Der var dog ikke grundlag for at foretage sigtelser.

Mistænkeligt forhold, Græsted

Klokken 20.35 blev det anmeldt, at fire personer havde indfundet sig på OK Plus en times tid forinden, og efter de havde forladt butikken, kunne det konstateres, at der var stjålet kontanter fra kasseapparatet, ligesom der var blevet liveoddset for adskillige tusinde kroner på diverse sportsbegivenheder, uden der var blevet betalt for det. To af personerne, to mænd, havde blandt andet fået ekspedienten til at forlade kasseområdet ved at bede om at få hentet nogle kartoner cigaretter på 
lageret.

De fire personer, der indfandt sig i butikken, beskrives som: 

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 25 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, mørk i huden, med sort kort hår. Talte dansk med accent. Blå øjne. En rose tatoveret på højre hånd mellem pegefinger og tommeltot. 

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 25 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, lys i huden, med sort kort hår. 

C: Kvinde, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, kraftig af bygning, med brunt/sort langt hår. 

D: Kvinde, dansk af udseende, 18-19 år, spinkel af bygning, lys i huden, med brunt langt hår. 

Kørsel uden førerret, Ølstykke

Klokken 22.20 blev en 27-årig mandlig bilist uden fast adresse standset og kontrolleret på Rådhusstrædet. Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods han ikke havde gyldig førerret, og han blev derfor sigtet for dette.

Forsøg på tyveri, Vedbæk

Klokken 01.13 anmeldte en beboer på Rosenvej, at han netop havde skræmt to personer væk, der havde forsøgt at stjæle noget udendørs lamper, der hang på boligen.

Politiet blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at udfinde de to undløbne personer.

De to beskrives som:

A: Mand, 180 cm høj, 25-30 år gammel, spinkel af bygning, iført håndværkertøj.

B: Mand, iført grå hættetrøje og mørke bukser.

Tyveri fra villa, Kgs. Lyngby

Klokken 01.43 blev det anmeldt af en beboer på Kærparken, at hun var vågnet grundet lyde foran huset. Anmelder havde tændt lyset udenfor, hvorefter hun kunne se en person løbe fra stedet. Efterfølgende kunne hun konstatere, at der var blevet stjålet nogle udendørs lamper.

Politiet blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at udfinde den undløbne person.

Grundet nogenlunde geografisk sammenfald med hændelsen fra Vedbæk samt sammenfald i valg af tyvekoster kan Nordsjællands Politi ikke afvise, at der er sammenhæng imellem de to hændelser vedrørende tyveri af udendørs lamper eller forsøg derpå.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler