Fagspecialist eller Markedschef i Sweco

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trafikplanlægning og trafikmodellering

Vi har ret spændende opgaver og vi vil gerne være flere. Via Trafik er blevet en del af Sweco - Har du lyst til at blive en del af holdet i Birkerød eller Ørestad?

Vær med til at præge fremtidens trafik og byrum, og få mulighed for at udvikle dig i en virksomhed, hvor nøgleordene er arbejdsglæde og høj faglighed.

Du er med til at sætte rammerne for vores arbejde og virkeliggøre vores ambitioner om at være blandt de førende inden for trafikplanlægning. Udover at løse opgaver inden for trafikplanlægning, kommer du til at arbejde med at pleje og forstærke vores eksisterende samarbejder og sammen med resten af teamet komme med konkrete ideer til, hvordan vores faglighed og team kan videreudvikles.

I afdelingen arbejder vi med alle aspekter inden for trafikplanlægning i både ind- og udland. Vi står for mobilitetsplaner, skolevejsanalyser, cykelstiplaner og cykelundersøgelser, parkeringsstrategier, trafiksikkerhedsplaner, trafikhandlingsplaner, byudviklingsplaner, og udarbejdelse af vejregler.

Vi har alsidige projekter og du får mulighed for at prøve kræfter med alle dele af trafik- og byrumsprojekter, fra planlægning til færdigt anlæg.

Du er sandsynligvis uddannet civil- eller diplomingeniør inden for trafikplanlægning, og så har du meget gerne ret god erfaring med trafikplanlægning og trafikprojekter.

Vi ser gerne at du er en erfaren og engageret projektleder, der er god til at dele ud af din faglighed. Du er helt hjemme i vej- og trafikområdet, er fagligt nysgerrig og har lyst til at udvikle dig. Ydermere har du et netværk indenfor det private- og offentlige, er vant til kundekontakt og kan let formidle faglige emner til udenforstående, såvel skriftligt som mundtligt.

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror på, at beslutningerne skal tages lokalt - så tæt på projekterne som muligt - af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Vi håber at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Frederik eller Brian fra Henriksen HR, der hjælper os med rekrutteringen.

Vi oplever at vores stillinger løbende vises på flere jobportaler, du bedes derfor sikre at ansøgning udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf til info@henriksen-hr.dk

Samtaler afholdes løbende og naturligvis i fortrolighed.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger.
I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Henriksen HR, Grønjords Ager, 8300 Odder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@henriksen-hr.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842507

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet