Handicaphjælper til en skøn 14 årig pige søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ung Pige i Trørød søger kvindelige hjælpere. Er du studerende, evt på en sundhedsfaglig uddannelse eller blot har lyst til at være handicaphjælper, kan se dig selv som en stabil hjælper til Alma i en familie, der sætter pris på empati, stabilitet, godt humør, fleksibilitet, og ikke mindst evnen til at bidrage til at Alma kan leve et aktivt liv, så er det DIG vi leder efter.

Alma er en dejlig pige på 14 år. Hun er en livsglad, viljestærk, kreativ pige, der ved hvad hun vil og hvad hun kan. Alma har muskelsvind og sidder permanent i elstol.

Derfor søger hun hjælpere der besidder evnerne med udtalt empati, situationsfornemmelse, kunne sætte sig selv i baggrunden, for at give Alma plads til at være hende. I hjemmet bliver du en del af familien, som består af mor, lillebror og kat. Vi benytter også hjælp under familiebesøg, weekendture, ferier og til andre oplevelser.

Stillingen lyder på både hverdagsvagter (efter skole/klub), weekendvagter samt vagter på helligdage og ferier.

Da Alma er en ung pige, varierer hjælpen i hjemmet fra at være ledsagelse under shopping, ture med veninderne, biografture og lignende, til at være personlig hjælp i hjemmet, som toiletbesøg og bad. Der vil være opgaver i form af oprydning/rengøring på hendes arealer, og andre opgaver der udspringer af Almas liv og færden.

Hjælpere som kender Alma og familien, giver disse ord med på vejen.

AA: “Jeg har været helt utrolig glad og taknemmelig for min tid som hjælper for Alma! Arbejdsdage har aldrig været kedelige hos denne skønne familie, der er fyldt med godt humør! Ikke nok med at hjælpe og drage omsorg for søde Alma, fik jeg også lov til at komme helt helt tæt på og være en del af den dejligste lille familie — fyldt med rummelighed, humor og kærlighed!”

ML: “At arbejde privat i borgers eget hjem, er noget helt særligt. Muligheden for at kunne arbejde med et ungt menneske som Alma, lader både hende og jeg vokse med opgaven. Man bliver mødt af den kærligste familie, bestående af Alfred på 12, Alma på 14, og mor Jasmina. En altid åbenhjertig, energisk og givende familie, der altid rummer plads til glæde og latter. Arbejdspladsen er fleksibel, og man bliver mødt af en fantastisk familie, der kun rummer kærlighed for alle omkring dem. “

Ansøgning skal sendes pr. Mail til jasminaka@hotmail.com - I skal derfor ikke benyttet linket heri.

Venlig hilsen Jasmina Karacic - Mor til Alma

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935395

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet