Har du en naturvidenskabelig- eller en kreativ lærerprofil – så læs med her.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Vedbæk Skole har vi to stillinger ledige med følgende fag i spil: matematik, naturfag, madkundskab og ikke mindst håndværk og design.

Vi søger to lærere som brænder for at undervise og ønsker at være en del af vores faglige fællesskab fra 4. klasse og opefter. Den ene stilling er primært fra 4.-8. årgang med HDS (herunder valgfag på 7.-8. årgang) evt. madkundskab og naturteknologi. Den anden stilling er fra 6.-9. klasse med matematik, naturfag og evt. madkundskab og natur/teknologi. Søg endelig selvom din profil er et mix af ovenstående, da der kan skabes andre kombinationer.

Om jobbet

Stillingen med særligt fokus på HDS giver mulighed for kreativ fordybelse med HDS-timer på flere årgange, hvor en stor del af holdene er en halv klasse (delehold). Du vil desuden skulle varetage vores valghold på både 7. og 8. årgang, hvor eleverne aktivt har tilvalgt HDS og som brænder for de innovative og kreative processer. Hvis du ikke førhen har ført elever til eksamen, så har vi kommunalt samarbejde, så der er mulighed for vidensdeling og sparring.

Stillingen som indeholder matematik og naturfag (samt evt. et hold natur/teknologi og delehold i madkundskab) er primært i vores afdeling 2 – de ældste elever. I naturfagene vil I være to lærere, som har de to klasser på årgangen i parallellagte timer, hvor I underviser på tværs af klasserne og i tæt samarbejde omkring forløbene. I matematik vil du ligeledes arbejde tæt med din kommende kollega på årgangen, da vi har to-voksentimer, hvor I ugentligt er med i hinandens matematiktimer, og hvor der er skemalagt fælles forberedelse.

På Vedbæk skole har vi ugentlige teammøder og tid til fælles forberedelse. Du kommer til at indgå i et team, hvor ansvarlighed, engagement, faglighed og kompetence er nøgleord, og hvor årgangstænkning og teamsamarbejde med stor frihed og indflydelse er gældende. Vi forventer noget af hinanden og initiativ, livsglæde og humor er vigtige elementer.

Hvis du er ny lærer, er der mulighed for reduceret timetal og tæt opfølgning og on-boarding fra din nærmeste leder i udskolingen.

Din profil

Du er uddannet lærer og brænder for skolens ældre elever.

Du har gode relationskompetencer, og du er rolig og struktureret i din tilgang til børnene og deres forældre – og du tror på, at alle børn har ret til at være en del af et fællesskab.

Du er initiativrig med et lyst og positivt menneske- og børnesyn.

Du er nysgerrig og tør udfordre både dig selv og dine kolleger i arbejdet med at skabe den bedste skoledag for børnene.

Du kan arbejde selvstændigt, men evner også at bidrage i et professionelt og forpligtende samarbejde med dine kolleger i årgangsteamet.

Om Vedbæk Skole

Vedbæk Skole har ca. 60 engagerede kolleger, der venter på dig sammen med 500 kloge, sjove og lærelystne elever fordelt med 2-3 klasser fra 0.-9. årgang. Det giver gode muligheder for nærhed og for at dyrke fællesskabet, hvilket vi f.eks. gør løbende gennem skoleåret med mange fælles aktiviteter som samlinger, trimiade, julebold mm.

Digitalisering er et værktøj til læring, og du tilbydes derfor både en iPad og en MacBook til din egen forberedelse og til udførelse af undervisningen.

Skolen ligger i Rudersdal Kommune, hvor pædagogisk udvikling, synlig læring, digitalisering og gode vilkår er i højsædet – og hvor den meget smukke natur er lige udenfor døren sammen med kystbanen, der stopper lige ved skolen, og motorvejen, der gør det meget let at komme til Vedbæk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er fast og på fuld tid med start snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Du kan læse mere om skolen på https://vedbaekskole.aula.dk/

www.rudersdal.dk kan du få mere information om skolevæsenet og udvikling.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Ansøgningsfrist: torsdag, den 23. november 2023

Samtaler: Vi afholder samtaler tirsdag, den 28. november 2023.

Såfremt du har spørgsmål eller har lyst til en kop kaffe på skolen, er du velkommen til at kontakte:

Viceskoleleder Britt Jønstrup: 72 68 46 81

Skoleleder Dorte Juel Hansen: 72 68 46 85

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935713

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet