Irma: Souschef, Irma, Vedbæk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en passioneret og dygtig souschef ? – har vi har jobbet.

Irma Vedbæk lukker ikke, men bliver til efteråret omstillet til en Brugs. Den stærkeste holdopstilling får vi med en dygtig og passioneret souschef, som sammen med os ønsker at gøre en forskel for vores kunder. Måske er det dig vi mangler i vores team?

Lidt om os:

Vi er et energisk team med højt tempo og godt humør. Hos os er der plads til personlig og faglig udvikling.

Vi sætter en ære i at sikre at vores kunder hver dag oplever en imødekommende og hjertevarm kundeservice som vil give dem en indkøbsoplevelse udover det sædvanlige. Vi arbejder som et team og er alle med til at bidrage med godt humør, passion og god kollegaservice, hvilket afspejles i den gode stemning du finder i vores butik.

Vær med til at drive butikken

Som Souschef indgår du i et tæt makkerskab med butikschefen og er derfor inde over alle driftsmæssige opgaver og beslutninger i butikken, og du får derigennem opbygget erfaring med bl.a.:

  • Administration og løn
  • Budgetter og resultatopfølgning
  • At styrke salget og udvikle en forretning
  • At styre salgsplanlægning og klargøring af butikken
  • Medarbejderledelse og -udvikling

Du har sammen med butikschefen stor indflydelse på butikken, hvad angår indretning, sortiment og mulighed for at lave lokale initiativer og tilbud. Det er dig, som i dagligdagen styrer de praktiske opgaver i butikken, hvor du også har dit eget ansvarsområde i forhold til at bestille og fylde varer op.

Skab gode oplevelser for medarbejderne og kunderne

En stor del af din tid bruger du på at tale kunderne for at have fornemmelsen for deres behov og for at kunderne kender dig, så vi kan levere den uovertrufne service, Irma er kendt for. Samtidig er du også med til at skabe et godt sammenhold i butikken, og du er med i meget af den daglige ledelse, opfølgning på og sparring med medarbejderne.

Ledelseserfaring, købmandsskab og lyst til at skabe relationer

  • Det er et krav, at du har ledelseserfaring fra detail og helst fra dagligvarebranchen
  • Du har stort varekendskab eller lyst til hurtigt at opbygge det
  • Du kan gå forrest og vise vejen for butikkens medarbejdere

For at få succes som Souschef Irma Vedbæk er det først og fremmest vigtigt, at du har en stærk passion, for det du laver. Du kan lide at opbygge gode relationer med dine kunder, og som leder har du stor tillid til, at medarbejderne løser de opgaver, de har ansvar for. Samtidig er du er med til at skabe et godt kollegialt sammenhold og en god arbejdsplads. Til slut er ansvarlighed et nøgleord i Irma. Vores kunder har stor tiltro til, at vi er en ansvarlig forretning og det går du ikke på kompromis med.

Send din ansøgning via "Ansøg nu" senest den 14. september 2023

Vi behandler ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra dig


I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta, Coop365 og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ede3a530)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Irma, Vedbæk Strandvej, 2950 Vedbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=ede3a530&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5890387

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet