Kan du drage faglig omsorg for 35 medarbejdere? Så er Trørød Børnehus klar til at ansætte dig som vores nye leder.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trørød Børnehus er noget særligt. En arkitektonisk perle og æstetisk nydelse, centralt placeret i grønne omgivelser i Trørød. Derudover er vi et børnehus med en høj kvalitet i den pædagogiske praksis

Trørød Børnehus er en o-6 års institution med op til 150 børn, fordelt på 4 teams. De fysiske rammer - ude som inde - understøtter et læringsmiljø, der giver mulighed for både fælles aktiviteter og opdeling af børnene i mindre grupper.

Hvad vinder vi ved, at du bliver daglig leder hos os?
 • Vi vinder en fagligt dygtig og velfunderet leder, der er optaget af progression i pædagogikken og ser høj kvalitet i den pædagogiske praksis som en mærkesag.
 • Din lederstil er nærværende, og du kan skabe følgeskab via din retning, guidning, varme og fokus på psykologisk tryghed.
 • Du tager ansvar og tager hånd om de udfordringer, der måtte opstå. Du leder medarbejderne tydeligt på rammerne, men er blød i relationen.
 • Du er også handlingsorienteret og kan lide ledelsen af et velfungerende børnehus, hvor udviklingen skal ske via løbende justeringer.
 • Du er god til at lytte og til at anerkende den enkelte medarbejder, ligesom du er velformuleret både mundtligt og skriftligt.
 • Du forstår at lede din institution, samtidig med at du kender værdien i det tætte og givende samarbejde med områdeleder og områdekollegaer. Med dig får vi endnu en teamplayer på holdet.
 • Og så forstår du at udøve din ledelse gennem to afdelingsledere.

En særlig (spændende) opgave:

Som vores nye daglige leder får du en hel særlig opgave med at lede huset igennem en proces som netop starter i foråret 2024. Et forskningsprojekt omkring ”Fællesskabets pædagogik” – fundamentet for den faglige pædagogiske praksis i børnehuset. Vi skal undersøge, hvad det betyder for børnenes leg, at vi arbejder med: En struktureret dag- gennem voksenorganisering. Bevidst bruger hverdags visualisering og har et stærkt fokus på fællesskabet. Og vi skal i løbet af projektet undersøge, hvad det betyder, at personalet bliver bedre til at forstå legens betydning.

Du vil få et tæt og spændende samarbejde med forsker og projektleder tilknyttet projektet.

Hvad vinder du ved at bruge en – forhåbentlig – stor del af dit arbejdsliv hos os?
 • Du bliver kaptajn for et flagskib, hvor du og besætningen kender retningen, men hvor der er brug for en stærk leder til både at læse og tyde søkortet samt holde kursen.
 • Du mærker tilfredsstillelsen ved at have en besætning, der arbejder med dig, når du er tydelig og inddragende i din kommunikation.
 • Du er aldrig alene. I Områdeinstitution Bøgebakken får du en plads ved bordet i ledelsesteamet, der består af syv daglige ledere og områdelederen.
 • Du vil opleve, at i Rudersdal Kommune er uddannelse en selvfølge og ikke et gode. Som daglig leder har du gode efteruddannelsesmuligheder, en god og tæt sparring med områdeleder samt plads til og mulighed for at videreudvikle dine ledelseskompetencer.
Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge og med start den 1. april 2024.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og mulighederne i decentral løn.

Hvis du vil vide mere

Inden du seder din ansøgning, håber vi, at du vil kontakte områdeleder, Thomas Cederblad på 7268 4612 eller konsulent, Esben Munk Mortensen på 7268 4633 og aftale en rundvisning i huset.

Du kan finde oplysninger om Områdeinstitution Bøgebakken og Børnehuset Trørød på https://rudersdal.dk/troeroed-boernehus

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af eksamensbevis, CV og øvrige relevante bilag skal uploades via HR-Skyen senest den 21. februar 2024.

Samtalen vil blive afholdt den 26. februar 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5984607

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet