Kirketjener til Gl. Holte Kirke

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En stilling som kirketjener ved Gl. Holte Kirke er ledig og ønskes besat pr. 1. april eller snarest derefter.

Gl. Holte Kirke er en moderne kirke med et højt aktivitetsniveau. Ud over gudstjenesterne afholdes der foredrag, koncerter, babysalmesang og meget mere, og besøgstallet er højt.

Vi søger en selvstændig, moden og ansvarsbevidst person med erfaring fra en lignende stilling. Daglig rengøring og søndagskirketjeneste er en del af arbejdsindholdet. Stillingen kræver desuden fleksibilitet, venlig og imødekommende optræden og evnen til at klare uforudsete situationer. Ansøgere der har gennemført kirketjeneruddannelsen vil blive foretrukket, ligesom det er vigtigt at have praktisk håndelag samt kørekort.

Der er tale om en fuldtidsstilling med to ugentlige fridage. Arbejdstiden kan dog variere. Aften- og weekendarbejde vil forekomme. Vi lægger vægt på, at du har gode samarbejdsevner, da du vil komme til at arbejde tæt sammen med kirkens anden kirketjener, med hvem du skal tilrettelægge arbejdstid og opgaver.

Gl. Holte Kirke er en arbejdsplads præget af et godt samarbejde. Ved kirken er der ansat to præster, en organist, en kordegn og en fuldtidskirketjener, som udgør et velfungerende team. Der lægges derfor vægt på, at du både er samarbejdsvillig og selvstændig.

Geografisk fleksibilitet er nødvendig som følge af gældende aftale i Rudersdal Provsti om gensidig hjælp mellem kirkerne, når akutte behov opstår.

Se ellers kirkens hjemmeside: www.glholtekirke.dk

Om ansættelsen:

Ansættelse sker i henhold til overenskomst/organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening. Der er knyttet rådighedstillæg og-forpligtelse til stillingen. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er tre måneders prøvetid, og der indhentes straffe- og børneattest inden prøvetidens udløb.

Ansættelsen kræver den obligatoriske uddannelse for kirketjenere.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Arbejdspladsen vil være i Gl. Holte Kirke, Kohavevej 81, 2950 Vedbæk.

Send din ansøgning inkl. CV til menighedsrådets kontaktpersoner, Anne Minor Christensen og Signe Ahlburg, senest lørdag den 16. marts kl. 12.00 på mail: 7128fortrolig@sogn.dk

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte sognepræst og kontaktperson Signe Ahlburg på telefon: 2151 3618 eller på mail: saka@km.dk.

Gl. Holte Sogns Menighedsråd

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

GL HOLTE KIRKE, Kohavevej, 2950 Vedbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5809821

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet