Lærer til co-teaching klasse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Vi søger en fagligt og pædagogisk dygtig, engageret og udviklingsorienteret dansklærer, som kan være med til at udvikle og forankre vores co-teaching klasse på 1. årgang. Du skal være initiativrig og have mod på at tage del i forandringsprocesser, og du skal brænde for at arbejde i et tæt og ligeværdigt samarbejde med de øvrige primære voksne i klassen.

Din profil

Du er uddannet lærer og har et positivt livs- og menneskesyn. Du ser det unikke i det enkelte barn. Du kan tage lederskab i en børnegruppe og evner at arbejde fagligt, inkluderende og med overblik for at sikre deltagelsesmuligheder for alle børn. Du har gode relationskompetencer og kan bringe dem aktivt i spil, når du har fokus på børnenes trivsel og læring. Du forstår også nødvendigheden i løbende at udfordre dig selv, dine børneperspektiver og din pædagogiske praksis.

Du har relevant uddannelse eller erfaring indenfor det specialpædagogiske område og viden om børn med autismespektrumforstyrrelser. Det formår du at bringe i spil sammen med dine kollegaer for at skabe en hverdag præget af forudsigelighed og struktur, både af hensyn til den lille gruppe af børn med specialpædagogiske behov, samt for de øvrige børn.

Du evner at medinddrage og samarbejde med forældrene om deres barns trivsel og udvikling, og du ser muligheder i at arbejde målrettet med børnenes trivsel, læring og udvikling.

Du har ambitioner om at være med til at kvalitetsudvikle vores pædagogiske praksis.

Du vil være medskaber af en inspirerende og læringsfyldt hverdag for børnene – en hverdag hvor du udstråler glæde, nærvær og lyst til at lege med børnene.

Du kan planlægge, gennemføre, udvikle og evaluere systematisk og struktureret ud fra udviklingsplaner, handleplaner, læringsmål og pædagogiske teorier.

Du skal have lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor indholdet udvikles, samtidig med at dagligdagen fungerer. Vejen bygges, mens vi går. Du skal have lyst til at være en del af et team, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring børnene. I teamet skal du kunne arbejde selvstændigt og gå forrest, og du skal kunne tage følgeskab og udføre andres idéer. Desuden skal du have ønske om og en evne til, at din faglighed sættes i spil og udfordres i et professionelt læringsfællesskab.

Derfor skal du vælge os

Vedbæk Skole er placeret i et smørhul med nem adgang til både strand, skov og mose. Vi har gode idrætsfaciliteter med egen hal og gode udendørsområder, som virkelig animerer til god og aktiv undervisning. Vi er placeret lige ved Vedbæk Station og kun 1,5 km fra motorvejen, så vejen hertil er nem. Vedbæk Skole har 500 livsglade og lærende elever fordelt med 2-3 klasser på hver årgang. Det giver gode muligheder for nærhed og for at dyrke fællesskabet. Det gør vi både i organiseret form, når vi afholder morgensang og mere uformelt i løbet af hverdagen. Vi har meget støttende og engagerede forældre, som er gode medspillere i forhold til at skabe trivsel for både børn og voksne.

Skolen ligger i Rudersdal Kommune, hvor pædagogisk udvikling, synlig læring, digitalisering og gode vilkår er i højsædet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er med start snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os

Du kan læse mere om skolen på https://vedbaekskole.aula.dk/

www.rudersdal.dk kan du få mere information om skolevæsenet og udvikling.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi afholder samtaler onsdag d. 25/10 2023

Ansøgningsfrist: søndag d. 22/10 2023 kl. 12.

Ansøgere får besked senest mandag 23/10 kl. 15 ift. eventuel indkaldelse til samtale.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Afdelingsleder, Sune Rasmussen

sunra@rudersdal.dk

Tlf.: 72684683

Skoleleder, Dorte Juel Hansen

dohan@rudersdal.dk

Tlf.: 72684685

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5920792

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet