Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Vedbæk - fredag den 20. november

Profilbillede
Ninna Jalog

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 09.25 blev det anmeldt, at en mand blev tilbageholdt i Meny på Jægersborg Alle, idet han havde stjålet varer fra butikken for 30-40 kroner. Da der var usikkerhed omkring mandens identitet, kørte en patrulje til stedet. Her blev mandens identitet slået fast, og der var tale om en 41-årig fra Hedehusene, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Kørsel uden førerret, Tikøb

På Harreshøjvej i krydset ved Esrumvej standsede en patrulje klokken 10.02 en 44-årig mandlig bilist fra Greve og bad ham om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne manden imidlertid ikke efterkomme, da han havde fået inddraget sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Fik stjålet mountainbike, Kgs. Lyngby

En 41-årig mand anmeldte klokken 11.18, at hans søn onsdag mellem klokken 17.00 og 19.00 havde fået stjålet sin mountainbike, mens den holdt parkeret foran Fitness World på Jernbanepladsen. En gruppe på syv-otte unge drenge mellem 13 og 16 år og af mellemøstligt udseende var blevet set stjæle cyklen. 

Indbrud i kælder tilhørende cafe, Frederiksværk

Mellem onsdag klokken 21.00 og torsdag klokken 10.00 skaffede ukendte gerningspersoner sig adgang til et kælderrum tilhørende Charlies Cafe og Steakhouse på Nørregade ved at opbryde en dør på stedet. Fra stedet blev der blandt andet stjålet køkkenmaskiner og porcelæn. Døren ind til endnu et lokale sås også forsøgt opbrudt, men gerningspersonerne var ikke lykkedes med dette.

Kørsel uden førerret, Humlebæk

En 32-årig kvindelig bilist fra Helsingør blev af en patrulje standset på Humlebæk Strandvej klokken 12.48. Her blev hun bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket hun dog ikke kunne efterkomme, idet hun havde fået frakendt sin førerret og endnu ikke havde generhvervet denne. Hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Færdselsuheld, Farum

En 61-årig mandlig bilist fra Græsted kom klokken 13.14 kørende i østlig retning ad Slangerupvej, da en 27-årig mandlig bilist fra Jyllinge bremsede ned foran ham i forbindelse med, at den 27-årige fortrød en overhaling af en bus. Den 61-årige nåede ikke at bremse helt op, hvorved der skete sammenstød mellem de to biler ved lav hastighed. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men den 27-årige blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 65-årig kvindelig bilist fra Lyngby kørte klokken 14.41 ad Hjortekærsvej i sydlig retning, hvor hun foretog et sving ved Rævehøjvej og i den forbindelse påkørte en 20-årig mandlig bilist fra Lyngby, som kom kørende ad Hjortekærsvej i nordlig retning.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet. 

Den 65-årige kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt.

Mand stjal træbriketter, Frederiksværk

Der indløb klokken 14.53 anmeldelse om, at en mand klokken 13.50 parkerede ved Harald Nyborg på Industrivej i en sort Volkswagen Golf, hvorefter han fra butikken stjal 27 pakker træbriketter. Manden læssede træbriketterne op i en trailer, hvorpå han kørte fra stedet.

Varebil påkørte viadukt, Helsinge

Klokken 15.03 påkørte en varebil en viadukt på Nellerødvej ved krydset på Hillerødvej, idet varebilen var for høj til at passere under viadukten. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det hurtigt blev konstateret, at broen ikke havde taget skade af påkørslen.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade.

Minilæsser stjålet fra byggeplads, Kgs. Lyngby

Klokken 15.15 blev det anmeldt, at der fra en byggeplads på Christian X’s Alle var blevet stjålet en minilæsser klokke 05.30. De ukendte gerningspersoner havde kørt minilæsseren til Bagsværd Møllevej, hvor de henkastede køretøjets tracker og derpå kørte videre i ukendt retning.

Indbrud i kolonihavehus, Helsingør

Klokken 17.06 blev det anmeldt, at der kort forinden imellem klokken 16.00 og 17.00 havde været indbrud i et kolonihavehus på Pindemosevej. Her var der blevet knust en rude, hvorefter indbrudstyven havde entreret kolonihavehuset, men der var dog ikke umiddelbart blevet stjålet noget.

Ild i elskab, Ølstykke

Ølstykke: Torsdag aften klokken 21.16 gik der ild i el elskab på Jarlsvej. Da elskabet stod i nærheden af en villa, blev beboerne bedt om at forlade huset for en sikkerheds skyld. De kunne dog inden længe vende tilbage, da brandvæsenet hurtigt fik slukket ilden.

Mistænkeligt par tog i dørhåndtag, Hellerup

En mand og en kvinde vakte torsdag aften klokken 21.44 mistanke, da de gik og tog i dørhåndtagene til nogle huse på Strandparksvej, og derfor kontaktede en borger politiet. En patrulje blev sendt afsted for at undersøge sagen nærmere, men parret var ikke at finde i området. De beskrives som A: mand, kraftig bygget, kort hår, iført: mørk dunjakke. B: kvinde, alm. bygning iført: bukser og dunjakke. 

16-årig blev befølt af mand på station, Vedbæk

En 16-årig kvinde fra Vedbæk blev torsdag aften klokken 22.16 udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand på Vedbæk Station. Den unge kvinde var netop steget af toget, da manden spurgte, om hun havde en lighter. Den unge kvinde svarede, at det havde hun ikke, hvorefter manden tog hende på bagdelen og kommenterede hendes udseende. Den unge kvinde løb fra stedet og kontaktede herefter politiet. Manden beskrives som 50-60 år, ca. 170 cm, kraftig af bygning, brun i huden med sort hår og skæg. Han var iført en mørk hue, mørk vinterjakke og talte dansk.

Sigtet for ulovlig færden i Auderødlejren, Frederiksværk

Tre mænd i alderen 25-26 år, to fra Albertslund og en fra Holmegård, blev ved 22.30-tiden set af en borger, da de gik rundt på Auderødlejrens område. En hundepatrulje kom til stedet og fik hurtigt snuset sig frem til de tre mænd, som blev sigtet for husfredskrænkelse.

Fandt hash i bil, Gentofte

To små poser med en mindre mængde hash blev omkring klokken 02.00 natten til fredag fundet i en bil på Jægersborg Allé. Ingen af de tre mænd i bilen ville indrømme, at hashen tilhørte dem, og den blev derfor konfiskeret som hittestof. Mændene er 24-26 år og fra Brøndby Strand og Gentofte

Kørte trods forbud, Frederiksværk

En 27-årig mand fra Frederiksværk sad klokken 04.41 natten til fredag bag rattet på en personbil, da politiet standsede ham på Kirkebakkevej. Manden har tidligere fået et kørselsforbud og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 19.-20. november 2020

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler