Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Vedbæk - fredag den 30. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand bortvist fra tog

Helsingør: En 40-årig beruset mand fra Helsinge nægtede torsdag formiddag klokken 09.36 at forlade et Lokaltog på Helsingør Station. En patrulje kørte derfor til stedet og bortviste manden.

Udgav sig for at være bankmand

Birkerød: En 87-årig mand blev onsdag aften mellem klokken 18.10 og 18.20 ringet op af en mand, der udgav sig for at være ansat i en bank. Han fortalte den 87-årige, at hans kreditkort var blevet misbrugt og bad manden om at lægge både sit og sin kones dankort i en kuvert og skrive et sagsnummer på kuverten, som kort tid efter blev hentet af en mand. Senere viste det sig, at der var hævet et større beløb fra ægteparrets konti. Manden, der hentede kuverten, beskrives som dansk af udseende, 18-20 år, 180 cm høj, spinkel af bygning og hvid i huden. Han var iklædt lange jeans. Tricktyveriet blev anmeldt torsdag klokken 

Nordsjællands Politi advarer kraftigt imod at man udleverer personlige oplysninger, nem-id, bankoplysninger eller kreditkort til folk, man ikke ved, hvem er. Bliver man kontaktet af personer, der udgiver sig for at være fra myndigheder, banker eller lignende bør man notere vedkommendes navn og ringe til den myndighed, organisation eller virksomhed, som personen påstår at ringe fra for at få bekræftet, om der er tale om en ansat dette sted. Det er vigtigt, at man selv finder hovedtelefonnummeret til det pågældende sted og ikke ringer tilbage til det nummer, som vedkommende ringer fra eller oplyser, at man kan ringe på.

Tricktyv stjal betalingskort

Stenløse: En tricktyv stjal torsdag eftermiddag klokken 12.15 flere betalingskort fra en 73-årig mand i Egedal Centret. Her gik tyven hen til den 73-årge årige og bad om hjælp til at finde en tandlæge. Manden var meget påtrængende, og den 73-årige opdagede bagefter, at hans kortholder med betalingskort og kørekort var blevet stjålet. Tricktyven beskrives som sydeuopæisk af udseende, 25 år, 175 cm høj og almindelig af bygning med kort sort hår. Han talte gebrokkent engelsk og var iklædt en jakke.

Rygsæk stjålet fra bil

Nivå: En rygsæk med diverse tøj og en tablet blev mellem klokken 15.15 og 15.42 stjålet fra en Nissan Note, som holdt i Nivå Strandpark. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

Butikstyv bortvist fra forretning

Kokkedal: En 25-årig mandlig butikstyv fra Rødovre blev torsdag aften klokken 20.12 bortvist fra Føtex på Egevangen. Her havde han stjålet nogle bukser og chips, og da han nægtede at oplyse hvem han var til medarbejderen i forretningen, blev politiet tilkaldt. Patruljen fik konstateret mandens identitet og da han i mellemtiden havde betalt for de varer, som han havde taget, endte sagen med, at han blev bortvist fra forretningen.

Soundboxe blev beslaglagt

Hornbæk: En patrulje gav klokken 23.43 deltagerne i en fest på Ole Piis Vej besked om at rykke festen indenfor, da de omkringboende gentagende gange – uden held – havde bedt dem om at dæmpe sig. Festdeltagerne havde dog ikke helt forstået budskabet, for en patrulje måtte køre ud til adressen igen klokken 02.18, hvor festen blev lukket og de to soundboxe, som blev brugt ved festen, blev beslaglagt.

Kom en tur i detentionen

Hornbæk: En 20-årig mand fra Vedbæk måtte klokken 01.23 natten til fredag en tur i detentionen, da han var for beruset til at kunne opføre sig ordentligt. Den 20-årige befandt sig ud for Strandpavillonen, da han blev truffet af en patrulje.

Sigtet for narkokørsel

Hørsholm: Klokken 03.13 natten til fredag blev en 24-årig kvinde fra Helsingør sigtet for at køre bil, selvom hun var påvirket af euforiserende stoffer. Kvinden blev standset på Helsingørmotorvejen og blev taget med på hopitalet for at få taget en blodprøve. Blodprøven skal fastlægge kvidens nøjagtige påvirkelsesniveau til brug for den kommende vurdering af sagen.

Indbrudstyve anholdt

Græsted: Klokken 04.22 natten til fredag blev fire mænd anholdt og sigtet for indbrud på Mor Gribsvej og Toften. Begge steder vågnede husets beboere og kontaktede straks politiet, der sendte flere patruljer til stedet. Det lykkedes at finde mændene, som blev taget med på politigården. Her vil de i løbet af formiddagen blive afhørt, og det vil blive vurderet, om de skal fremstilles i grundlovsforhør. 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 29.-30. juli 2021
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler