Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Vedbæk - onsdag den 14. juli

Profilbillede

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsulykke, Helsingør

Klokken 07.18 skete der en alvorlig færdselsulykke i krydset ved Flynderborgvej og Stubbedamsvej. I forbindelse med at en lastbilschauffør skulle svinge til højre ned ad Stubbedamsvej fra Flynderborgvej, blev en 55-årig kvindelig cyklist fra Helsingør påkørt, og hun afgik som følge deraf ved døden.

Kvindens pårørende er underrettet. 

Grundet politiets, brandvæsnets og bilinspektørers arbejde på stedet, var der i en periode spærret for trafikken. Lidt efter klokken 10 var det igen muligt at passere på stedet. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til ulykken.

Indbrud på byggeplads, Gilleleje

Klokken 07.46 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson mellem mandag klokken 15.30 og tirsdag klokken 05.20 tiltvang sig adgang til en byggeplads på Vesterbrogade. Herefter blev to containere opbrudt, og derfra blev der stjålet værktøj. 

Brand i bil, Hillerød

Der indløb klokken 07.59 anmeldelse om, at der var brand i en bil på parkeringspladsen foran akutmodtagelsen på Hillerød Hospital. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der stod flammer fra en bil, og at de havde spredt sig til en nærliggende hæk.

Årsagen til, at branden, som hurtigt blev slukket, opstod, er på tidspunktet for døgnrapporten udgivelse endnu ukendt. 

Indbrud i forretning, Hillerød

Mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 09.00 var der indbrud i Blå Kors på Helsingørsgade, idet en ukendt gerningsperson tiltvang sig adgang ved at sparke en dør op ind til butikken. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande. 

Overgravet gasledning, Allerød

I forbindelse med gravearbejde på Allerød Stationsvej blev en gasledning klokken 09.24 gravet over. Politi og brandvæsen kørte derfor til stedet, og vejen blev afspærret i begge retninger. Der blev rekvireret hjælp fra gasfirmaet til at få lukket for gassen, og klokken 11.16 var skaden udbedret, og afspærringerne blev ophævet.

Mistænkeligt forhold, Hørsholm

En borger anmeldte klokken 11.19, at der omkring ti minutter tidligere havde befundet sig to mænd og en kvinde ved Kongevejs-Centret, som oplyste, at de indsamlede penge til en hjælpeorganisation. Da der blev stillet spørgsmål til indsamlingen, kørte de tre personer fra stedet i en udenlandsk indregistreret bil, og borgeren mistænkte derfor, at der kunne være tale om forsøg på bedrageri.

En patrulje kørte til området for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde hverken bilen eller de to mænd og kvinden.

Væltet træ spærrede for trafikken, Charlottenlund

Der indløb klokken 11.45 anmeldelse om, at et større træ netop var væltet ind over kørebanen på Skovgårdsvej, så det spærrede for trafikken. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og trafikken blev af politiet dirigeret, mens brandvæsnet skar træet op, så det kunne fjernes fra vejen. Klokken 13.30 var det igen muligt at passere på stedet.

Vejarbejder påkørt af bilist, Hillerød

En mandlig vejarbejder blev klokken 11.58 påkørt, mens han var i gang med sit arbejde på Frederiksværksgade, og bilisten kørte efterfølgende fra stedet ude nat give sig til kende. På baggrund af vidnebeskrivelser var det efterfølgende muligt for en patrulje at udfinde bilisten, en 44-årig mand fra Hillerød, og han blev derfor opsøgt på sin adresse. Her blev han af patruljen sigtet for overtrædelse af færdselslovens §3.

Tyveri af pung, Stenløse

En 84-årig kvinde anmeldte klokken 12.23, at hun mellem klokken 11.00 og 11.15 havde fået stjålet sin pung, mens hun befandt sig i Egedal Centret. Pungen, som indeholdt diverse kort og kontanter var i tidsrummet blevet stjålet fra hendes taske, som hun havde haft over ryggen.

Skorsten i fare for at styrte sammen, Birkerød

I forbindelse med at det klokken 13.02 blev konstateret, at en skorsten på en bygning på Hovedgaden var i fare for at styrte sammen, var Nordsjællands Politi i en periode til stede for at foretaget afspærring, så forbipasserende ikke ved et uheld kunne blive ramt af nedfaldende mursten. En murer blev tilkaldt og sørgede for at udbedre skaderne, så der ikke længere var fare for sammenstyrtning.

Der var derudover ikke umiddelbart noget af politimæssig interesse ved hændelsen.

Blufærdighedskrænkelse, Vedbæk

En 11-årig pige anmeldte klokken 13.13, at hun omkring ti minutter tidligere havde befundet sig i bus 193 mod Holte Station med en veninde, da en ung mand, som også sad i bussen, pludselig blottede sig og begyndte at masturbere. De to piger skyndte sig derfor at stige af bussen ved Trørød Torv. 

En patrulje kørte til Holte Station for at lede efter den unge mand, men det var ikke muligt at udfinde ham. 

Han beskrives som: mand, ung, muskuløs af bygning og med håret samlet i en knold. Iført sort t-shirt og sorte shorts. Medbragte en pose eller taske.

Mistænkeligt forhold, Værløse

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 14.05, var der mistanke til, at to personer, som havde befundet sig på parkeringspladsen ved Bymidten omkring ti minutter tidligere, forsøgte at bedrage ældre forbipasserende personer. De to personer opsøgte alene de ældre forbipasserende og bad dem om at donere penge til en hjælpeorganisation.

De to personer beskrives begge som værende af anden etnisk herkomst end dansk og henholdsvis en mand og en kvinde.

Det kan ikke udelukkes, at der er tale om nogle af de samme personer som ved det mistænkelige forhold anmeldt tidligere på dagen i Hørsholm. Der foreligger dog på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke tilstrækkelige oplysninger vedrørende signalement, køretøj m.v. til at kunne fastslå eller afvise dette.

Færdselsuheld, Helsingør

En 82-årig mandlig bilist fra Helsingør kørte klokken 14.57 ud for ubetinget vigepligt på Lindevangsvej, og i den forbindelse påkørte han en 38-årig kvindelig cyklist fra Helsingør, som var i gang med at krydse Kronborg Ladegårdsvej i nordgående retning. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Bilisten blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

Mand på crosser skabte utryghed, Nærum

Klokken 15.40 indløb der anmeldelse om, at en mand på en u-indregistreret crosser kørte med høj fart op og ned ad Hegnsvej, hvilket skabte utryghed for beboerne på vejen. En patrulje kørte til stedet for at komme i kontakt med føreren af crosseren, men han havde i mellemtiden forladt stedet og var ikke mulig at udfinde. 

Mistænkeligt forhold, Fredensborg

Klokken 15.45 blev det anmeldt, at der fem minutter tidligere havde været to personer og banke på døren ind til en bolig på Sørupvej. Da døren blev åbnet af en person på adressen, havde de ikke en god grund til, at de havde banket på, og de havde forladt stedet igen. Der var derfor mistanke om, at de to personer kunne have til hensigt at begå indbrud på stedet, såfremt beboerne ikke havde befundet sig i huset.

En patrulje kørte til området for at lede efter de to personer, men det var ikke muligt at udfinde dem. 

Stjålet bil var ikke stjålet, Helsingør

Klokken 16.30 ringede en mand og anmeldte, at hans bil var blevet stjålet fra en p-plads fra Strandgade.

Heldigvis ringede han igen en time senere og meldte, at bilen alligevel ikke var stjålet – han havde om morgenen blot parkeret et andet sted end vanligt og glemt det i løbet af dagen.

Spirituskørsel, Hørsholm

Klokken 16.40 passerede en patrulje en varevogn på Helsingørmotorvejen i sydgående retning. Patruljen bemærkede, at føreren sad og drak en øl, og køretøjet blev derfor bragt til standsning, således det kunne blive kontrolleret, om han havde drukket for meget.

Føreren, en 52-årig mand uden fast adresse, blæste alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille. Derudover viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han også blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Kørsel uden førerret med kokain på sig, Helsinge

Klokken 17.06 blev en 22-årig mandlig bilist fra Helsinge standset og kontrolleret på Musvitvej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

På hans person blev der desuden fundet en mindre mængde kokain, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Tyveri fra taske, Hellerup

Klokken 17.42 blev det anmeldt, at der mandag aften omkring klokken 19 var blevet stjålet en telefon fra en taske, der havde ligget på stranden nær Tuborg Bakkedrag, imens telefonens ejer havde været væk fra tasken i 5 minutters tid.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Frederikssund

I forbindelse med Nordsjællands Politis målrettede indsats mod salg af euforiserende stoffer på gadeplan var politiet til stede tirsdag aften i Frederikssund.

Klokken 18.03 var politiet blandt andet forbi området nær Trekløverskolen. Her sad tre mænd på en bænk foran skolen, og en af disse valgte at løbe fra stedet, da han bemærkede politiet. Han blev dog løbet op af en politihund og valgte derfor at standse op, hvilket fik politihunden til at gøre det samme og holde den løbende mand i skak, indtil en politibetjent hurtigt overtog. På den løbende mand, en 22-årig mand uden fast adresse, blev der fundet en moderat mængde hash, hvorfor han blev sigtet efter loven om euforiserende stoffer med henblik på videresalg, ligesom der også blev fundet nogle tusinde kroner på ham i kontanter. Både hash og nogle af kontanterne blev beslaglagt.

Færdselsuheld, Espergærde

Klokken 18.05 skete der et færdselsuheld på Mørdrupvej ud for afkørsel 3 på Helsingørmotorvejen. En 53-årig kvindelig bilist fra Vejle kørte af motorvejen og skulle svinge ud på Mørdrupvej. I den forbindelse overholdt hun formentlig ikke sin ubetingede vigepligt, og hun påkørte derfor en bil ført af en 20-årig kvinde fra Espergærde.

Der skete betydelig materiel skade, men umiddelbart ingen større personskade. Den 53-årige blev af patruljen på stedet sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Mistænkeligt forhold, Helsinge

Klokken 23.46 blev det af flere af hinanden uafhængige personer anmeldt, at der havde lydt et stort brag nær gadekæret ved Kirkegade, og en af anmelderne frygtede, at der var et indbrud i gang i guldsmeden. Nordsjællands Politi kørte til området, hvor nogle andre vidner på stedet kunne fortælle, at der var blevet kastet et tændt kanonslag ud af vinduet fra en hvid stationcar.

Narkokørsel og kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 23.50 blev en 18-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Motorring 3. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at føre bil, hvorfor han blev sigtet for alligevel at gøre dette. Derudover fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

I forbindelse med ovenstående hændelse blev en af bilens passagerer, en 18-årig mand fra Søborg, visiteret. På hans person blev der fundet en moderat mængde hash fordelt i små poser, og han blev derfor sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer.

Kørsel uden førerret, Hørsholm

Klokken 02.10 blev en 19-årig mandlig bilist fra Hørsholm standset og kontrolleret på Usserød Kongevej. Han besad ikke retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for at gøre det alligevel.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 13.-14. juli 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi