Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Vedbæk - tirsdag den 17. november

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Gravede hul på gasledning

Vedbæk: Mandag formiddag klokken 09.28 skete der et gasudslip på Henriksholms Allé. Udslippet skete i forbindelse med et gravearbejde, der blev imidlertid hurtigt slukket for gassen og ingen kom til skade.

Butikstyv vendte tilbage

Kgs. Lyngby: En 78-årig mand fra Lyngby blev mandag formiddag tilbageholdt af personalet i Aldi, hvor han var vendt tilbage til efter at have begået butikstyveri dagen forinden. En patrulje kom til stedet, da det ikke umiddelbart var muligt at klarlægge hans identitet. Det lykkedes efterfølgende og den 78-årige blev sigtet for tyveriet.

Indbrud i frisørforretning

Frederikssund: En frisørforretning på Jernbanegade har mellem lørdag eftermiddag klokken 13.00 og mandag formiddag klokken 09.45 været udsat for indbrud. Tyvene har brudt bagdøren til forretningen op og stjålet en del frisørprodukter.

Gravemaskine stjålet

Smørum: mellem fredag eftermiddag klokken 15.00 og mandag morgen klokken 08.00 er der stjålet en gravemaskine og en superskubber, som stod ved Små Gryde. 

Tilbød drenge et lift

Vedbæk: Mandag formiddag kontaktede en forælder til en 11-årig dreng politiet og fortalte, at drengen fredag eftermiddag var blevet kontaktet af en mand, som tilbød at køre den 11-årige og hans kammerat hjem fra Trørødskolen. De to drenge takkede nej til tilbuddet, hvorefter manden kørte fra stedet. Han beskrives som 30-35 år, brun i huden med sort hår og skægstubbe. Han talte dansk med accent og kørte i en ældre, lysegrå personbil – muligvis en mercedes. Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden for at finde ud af, hvad hans intentioner var.

Mand bortvist fra skole

Helsinge: En 40-årig mand forsøgte mandag eftermiddag klokken 13.23 at komme i kontakt med nogle elever på Nordsjællandsskolen. En patrulje kørte ud til skolen og bortviste manden.

Musikudstyr stjålet fra kælderlagerrum

Gentofte: Fra et kælderrum i Gentoftegade er der mellem søndag den 8. november og i fredags stjålet en højtaler, mixerpult og kabler. Tyven har formentlig dirket døren op.

Råbte af medbilist og påkørte bil

Vejby: En 56-årig kvinde blev mandag aften klokken 18 udsat for voldsom vejvrede fra en medbilist. Kvinden havde dyttet af føreren af en overhalende varebil på Kildevej, og den mandlige fører af denne bremsede efterfølgende hårdt op og gik hen til den 56-årige kvinde, der også var kørt ind til siden og stået ud af sin bil. Her råbte manden den 56-årige kvinde i ansigtet, hvorefter han satte sig ind i sin bil og bakkede ind i kvindens bil, der fik skader på fronten, hvorefter han kørte fra stedet. Politiet er bekendt med registreringsnummeret på varebilen.

Kørte uden kørekort

Gentofte: Mandag aften klokken 20.34 blev en 34-årig mand fra Brøndby Strand standset, da han kom kørende ad Lyngbyvej. Manden var tidligere frakendt kørekortet og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Blev standset på ulovlig knallert

Gilleleje: En 16-årig ung mand fra Gilleleje blev mandag aften klokken 21.27 standset, da han kom kørende på knallert ad Trehøjs-Åsen. Knallerten var blevet konstruktionsmæssigt ændret, så den kunne køre væsentligt hurtigere end den var indregistreret til, og den unge mand blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert. På grund af hans alder vil hans forældre blive orienteret om sagen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 16. – 17. november 2020

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler