Nyt fra Vedbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Stenløse

Mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 06.20 er der stjålet værktøj fra varebil, som stod på Hyrdeleddet. Tyven har knust en siderude i bilen for at skaffe sig adgang.

 

Europaller stjålet, Vedbæk

Mandag aften kort før klokken 20 blev 10-15 europaller stjålet fra et telt, som stod IT Trade på Bygstubben. Tyveriet blev anmeldt tirsdag klokken 09.47.

Udsat for tricktyveri, Farum

En 90-årig kvinde fra Farum blev mandag eftermiddag mellem klokken 15.00 og 15.15 udsat for tricktyveri på Farum Bytorv. Her viste en mand en seddel, hvor der stod noget med et hospital til kvinden, som herefter forklarede manden, hvordan han kom hen til hospitalet. Kort tid efter opdagede den 90-årige, at hendes kreditkort var blevet stjålet. Manden beskrives som 170-180 cm høj, mørk i huden, muskuløs med kort, mørkt hår. Han var iført en langærmet trøje eller jakke.

 

Tricktyve er snu og finder på mange påskud for at komme i kontakt med dig. Du kan sikre dig mod tricktyveri ved at følge disse råd:

Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig til dig
Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen
Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig sammen med dit betalingskort
Gå ikke rundt med store værdier
Lyn/luk din taske

 

Snusede sig frem til hash, Frederikssund

Ved en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan snusede narkohunden Vaks sig tirsdag formiddag omkring klokken 11.30 frem til en pose med flere klumper hash. Posen var gravet ned i et tæt buskads på Heimdalsvej.

Stjal energidrik, Humlebæk

En 16-årig ung mand fra Humlebæk stjal tirsdag eftermiddag klokken 13.17 en energidrik i Netto på Torpenvej. Den unge mand blev sigtet for forholdet, og hans forældre samt de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

Kørte uden kørekort, Hillerød

Tirsdag eftermiddag klokken 15.07 blev en 27-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Møllebakken. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde noget kørekort.

Butikstyve i Bilka, Hillerød

To udenlandske mænd på henholdsvis 38 og 31 år, begge uden fast adresse, blev tirsdag eftermiddag taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne. De blev sigtet for tyveriet.

Sigtet for vold, Helsingør 

To mænd på henholdsvis 20 og 26 år fra Helsingør og Espergærde blev mandag eftermiddag sigtet for vold efter en anmeldelse om, at de havde slået og taget kvælertag på en 27-årig mand fra Espergærde. Episoden fandt sted klokken 15.18 ved en boligblok i Hovgårdsparken.

Hærværk mod klubhus, Virum

Ukendte gerningspersoner har mellem mandag og tirsdag begået hærværk i Virum-Sorgenfri Boldklubs Klubhus. Her er der kastet med sodavandsdåser og skrevet ukvemsord på væggene. Gerningspersonerne er formentlig kommet ind via et vindue, som stod på klem.

Enkelt bilist taget i spirituskontrol, Gilleleje

Som en del af en landsdækkende indsats mod spirituskørsel gennemførte Nordsjællands Politi tirsdag eftermiddag fra klokken 17 kontrol af 170 bilister på Tinkerup Strandvej. Her blev en 46-årig mandlig bilist fra København konstateret påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han blev sigtet for.

Drev afsted i gummibåd, Gilleleje

En 12-årig dreng fra Virum drev tirsdag eftermiddag ved 17.15-tiden rundt i en gummibåd ud for Vestmolen ved Gilleleje. Det lykkedes at få drengen i land i god behold, hvorefter han kunne genforenes med sine forældre.

Kørte uden førerret, Hillerød

Tirsdag aften klokken 18.05 blev en 33-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Overdrevsvejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået inddraget sit kørekort.

Lidt for veludstyret, Frederikssund

En 21-årig mand fra Slangerup er blevet sigtet for overtrædelse af Udstyrsbekendtgørelsen, da han havde monteret ikke-tilladt ekstraudstyr på sin bil. Manden og bilen blev truffet på Ådalsvej klokken 19.26.

Var i besiddelse af hash, Frederikssund

Tirsdag aften klokken 20.43 blev en 23-årig mand fra Frederiksværk truffet af en patrulje på Heimdalsvej. Den 23-årige blev fundet i besiddelse af en klump hash, hvilket han blev sigtet for.

Sigtet for spiritus efter solo-uheld, Tisvildeleje

En 22-årig mand fra Frederiksberg kørte kort før midnat tirsdag ind i et vejskilt på Bækkebrovej, efter han havde mistet kontrollen over sin bil. Den 22-årige kom ikke til skade, men en alkometertest viste, at hans promille var højere end tilladt. Derfor blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Fest blev lukket og slukket, Klampenborg

Onsdag midnat kom en anmeldelse om, at der fra en adresse på Rudesøvej for fjerde dag i træk blev spillet musik så højt, at det var til ulempe for de omkringboende. En patrulje kørte til stedet, hvor festen blev lukket og musikken slukket.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe? 
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer. Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Kom hjem fra ferie - og blev anholdt, Holte

To 18-årige mænd fra København fik en lidt anden velkomst end forventet, da de mandag aften landede i Københavns Lufthavn. Her blev de nemlig anholdt og sigtet for grov vold mod en 45-årig mand fra Birkerød. Overfaldet skete den 25. juni ved Holte Station, hvor den 45-årige blev slået og sparket i hovedet og på kroppen. De to 18-årige blev tirsdag formiddag fremstillet for Retten i Lyngby, hvor de hver fik en straksdom på henholdsvis 60 dages betinget fængsel og 3 måneders betinget fængsel, begge med krav om samfundstjeneste.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi