Nyt fra Vedbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte sammen i lyskryds, Hillerød

Mandag kl. 12.11 kørte to biler sammen i lyskrydset ved Fredensborgvej og Isterødvej. Chaufføren af den ene bil, en 59-årige mand fra Helsingør, holdt ikke tilbage for rødt lys, hvorved han kørte sammen med en 58-årig mand fra Fredensborg. Ingen meldinger om personskade. 

 

Beruset mand kiggede ind ad vinduer, Fredensborg

En bekymret borger stoppede mandag kl. 14.29 en 45-årig beruset mand fra Fredensborg, der gik og kiggede ind i folks haver og vinduer på Nøddehegnet. En patrulje kørte ud til stedet, hvor de tog en snak med manden om, at han ikke skulle rende rundt i folks haver, og fulgte ham derefter hjem. 

 

Forsøgt røvet, Snekkersten

En ukendt gerningsman forsøgte mandag kl. 16.41 på Snekkersten station at frarøve en 15-årig ung mand fra Helsingør sin telefon, da han truede med at ville skyde ham, hvis han ikke udleverede den. 

 

Kørte mod færdselsretningen, Vedbæk

En patrulje stoppede mandag kl. 16.54 en 37-årig kvindelig bilist, der kørte mod færdselsretningen på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 12. 

 

Fiskede granat op af sø, Helsingør

En magnetfisker fik sig mandag kl. 20.00 en overraskelse, da han fiskede en granat op af søen ved svømmehallen på Borgm. P. Christensens Vej. Området blev spærret af indtil EOD ankom til stedet kl. 22.30.

 

Brand i biler, Hillerød

Mandag kl. 22.34 kom en anmeldelse om, at der var brand i flere biler på Hammersholtvej i Hillerød. Branden var slukket igen kl.  22.50.

 

Spirituskørsel, Allerød

En 46-årig mand fra Helsinge blev tirsdag kl. 01.01 taget for spirituskørsel på Kongevejen. Manden blev sigtet og anholdt, og blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så en præcis promille kan fastlægges. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi