Nyt fra Vedbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud på byggeplads, Vedbæk

Ukendte gerningsmænd brød søndag kl. 01.11 ind på en byggeplads på Gøngehusvej i Vedbæk. Gerningsmændene slap afsted en større mængde kabler og messingventiler. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Farum

En 23-årig mand fra Farum blev søndag kl. 12.47 sigtet og anholdt på Paltholmvej for at føre et køretøj under indflydelse af bevidsthedspåvirkende stoffer. Manden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges.

 

Fyrværkeri mod haver og altaner, Allerød

Nogle unge mænd kørte ved 21.22-tiden rundt på en sort knallert og fyrede fyrværkeri af mod haver og altaner ved Poppelgården.

 

Blev bedt om at skrue ned, Charlottenlund

En patrulje måtte omkring midnat køre ud og bede værten ved en fest på Schioldannsvej om at skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne få deres nattesøvn.

 

Brand i gårdbygning, Tikøb

Klokken 02.45 natten til mandag kom en anmeldelse om, at der var ild i en mindre bygning på en gård på Lottesmindevej. Politi og brandvæsen kom til stedet, hvor det blev konstateret, at branden formentlig er opstået i bagbeklædningen bag en brændeovn. Der er ingen melding om alvorlig personskade, men taget på bygningen faldt sammen, da bygningen blev overtændt i branden.

 

Indbrudsstatistik for uge 50.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi