Nyt fra Vedbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bedrageri, Værløse

Klokken 07.39 anmeldte en ældre kvinde fra Værløse, at hun mandag eftermiddag var blevet ringet op af en fremmed mand, der fortalte, at han ringede fra Danske Bank. Manden sagde, at hendes kreditkort var blevet hacket, og at der uretmæssigt var blevet hævet 12.000 kroner fra hendes konto. På denne måde fik han kvinden overtalt til at udlevere pinkoden til hendes kreditkort, hvorefter en mand mødte fysisk op på hendes adresse for at hente kreditkortet, da det angiveligt skulle hurtigt ind til kriminalpolitiet. Efterfølgende gik det op for kvinden, at hun var blevet udsat for et svindelnummer.

 

Manden, der afhentede kreditkortet, beskrives som: mand, 28-30 år gammel, 175 cm høj, kraftig af bygning, lys i huden, med sort kort hår og brune øjne. Talte dansk. Var iført et engangsmundbind.

 

Tyveri fra varebil, Helsinge

Klokken 08.21 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 06.35 var blevet stjålet værktøj for adskillige tusinde kroner fra en varebil, der havde holdt parkeret på Kongensgavevej. Tyvene var kommet ind ved at bryde skydedøren op.

 

Indbrud i restauration, Frederiksværk

Klokken 09.05 blev det anmeldt, at der i nattens løb havde været indbrud i en café på Torvet, hvorfra der var blevet stjålet spiritus og kontanter.

 

Færdselsuheld, Holte

Klokken 09.47 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Øverødvej, idet en bil ført af en 50-årig mand fra København havde påkørt en 24-årig mandlig cyklist fra Vedbæk. Cyklisten kørte på cykelstien på Øverødvej i nordøstlig retning, mens bilisten kørte på vejbanen på Øverødvej i nordøstlig retning. Bilen skulle dreje til højre ind på Malmbergvej, og i den forbindelse skete sammenstød imellem parterne.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at cyklisten var lettere til skadekommen, mens bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Gentofte

Klokken 10.17 anmeldte en taxachauffør, at han stod med en beruset mand på Jægersborg Allé, der lod til at have svært ved at tage vare på sig selv.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor manden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvorefter han blev taget med til i detentionen for at sove sin rus ud.

 

Tyveri fra skole, Kokkedal

Klokken 11.11 blev det anmeldt fra Fredensborg Skole, at der i weekendens løb var blevet stjålet en bordeaux hængekøje i tykt stof.

 

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 11.29 anmeldte en kvinde, at hun netop var kommet ud af en butik, da hun så en fremmed mand lægge et el-løbehjul op i kvindens ladcykel, hvorefter han tog en vinkelsliber op af en rygsæk og gik i gang med at skære cyklens kædelås over. Kvinden råbte til manden, at det var hendes cykel, hvortil manden svarede, at det var hans cykel. Efterfølgende forsvandt manden hastigt fra stedet på el-løbehjulet.

 

Manden beskrives som: mand, dansk af udseende, 30 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, med lyst kort hår og tatoveringer på begge arme. Talte dansk. 

 

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 12.09 blev det anmeldt, at to biler var kørt sammen i krydset Rygårds Allé/C V E Knuths Vej med mindre materiel skade til følge.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at de to førere, en henholdsvis 68-årig og 69-årig kvinde fra Søborg ikke umiddelbart var kommet til skade. Den 69-årige blev af patruljen sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

 

Tyveri fra taske, Allerød

Klokken 12.43 blev det anmeldt, at en 66-årig kvinde fra Allerød havde fået sin pung med indhold, imens hun imellem klokken 11.05 og 11.20 havde befundet sig nær Lilledal og M D Madsensvej.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 13.40 blev en 15-årig ung mand fra Hillerød visiteret på Torvet ved Søstien. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om fundet.

 

Også klokken 13.54 blev en 18-årig mand fra Hillerød visiteret på Torvet ved Søstien. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette.

 

Klokken 14.15 blev en 17-årig ung mand fra Hillerød visiteret i Galleriernes P-hus, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om fundet.

 

Klokken 14.30 blev en 14-årig dreng fra Halsnæs Kommune truffet og visiteret på Slotsgade, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om fundet.

 

Klokken 14.50 blev en henholdsvis 15-årig ung kvinde fra Hillerød og en 17-årig ung kvinde fra Helsinge visiteret nær Slotsgade. På deres personer blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor de begge blev sigtet for dette, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om fundet.

 

Kørsel uden førerret, Hillerød

Klokken 16.15 blev en 37-årig mandlig bilist med ukendt adresse standset og kontrolleret på Københavnsvej cirka 100 meter vest for Svabervej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Kørsel uden førerret, Frederikssund

Klokken 16.30 blev en 48-årig mandlig bilist med ukendt adresse standset og kontrolleret på Bruhnsvej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

 

Tyveri i øvrigt, Hillerød

Klokken 17.52 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 18.00 og tirsdag klokken 17.00 var blevet stjålet en 10 kilos letvægts gasflaske fra en privat terrasse på Cirkelbuen.

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 73-årig kvindelig bilist fra Hillerød kørte klokken 18.19 ad Gl. Holmegårdsvej i vestlig retning, hvor hun i krydset ved Holmegårdsvej overtrådte sin ubetingede vigepligt og påkørte en 63-årig mandlig cyklist fra Tisvildeleje. Den 73-årige bilist blev af en patrulje, som var kørt til stedet, sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

 

Konstruktivt ændret knallert, Frederikssund

En patrulje standsede klokken 18.30 en 16-årig mandlig knallertfører fra Ølstykke på Ågade. Her blev han sigtet for at køre på en knallert, som var konstruktivt ændret til at kunne køre hurtigere end det tilladte. Da det ikke var første gang, den 16-årige blev sigtet for dette, blev knallerten beslaglagt.

 

Færdselsuheld, Farum

En 25-årig mandlig bilist uden kendt adresse påkørte klokken 18.44 en 58-årig mandlig cyklist fra Gentofte på Bregnerød Byvej. Grundet lettere tilskadekomst blev en ambulance sendt til stedet for at tilse cyklisten. Den 25-årig bilist blev af en patrulje, som også var kørt til stedet, sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Solofærdselsuheld, Fredensborg

En 41-årig mandlig motorcyklist fra Helsingør kørte klokken 19.18 af Præstemosevej i sydlig retning, hvor motorcyklens ene hjul i et sving skred ud, hvorved motorcyklisten væltede. Grundet personskade blev den 41-årige efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

 

Målrettet indsats mod narkosalg, Ølstykke

Nordsjællands Politi var som led i en målrettet indsats mod narkosalg til stede flere steder i Ølstykke i løbet af tirsdag aften. I den forbindelse standsede en patrulje klokken 20.50 en 19-årig mandlig bilist fra Ølstykke på Frederiksborgvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. 

 

Den 19-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på fastlæggelse af de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Der var under indsatsen ikke i øvrigt grundlag for at foretage nogen sigtelser.

 

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

På Nørgaardsvej standsede en patrulje klokken 21.29 en 28-årig mandlig bilist fra København. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derudover sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash samt for kørsel i frakendelsestiden. 

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring bilistens eventuelle narkopåvirkning.

 

Mistænkeligt forhold, Hellerup

En beboer anmeldte klokken 22.05, at der gik to ukendte mænd rundt på Hultmannsvej, og at den ene havde været inde i forhaven hos beboeren nabo. Beboeren havde henvendt sig til mændene, som forklarede, at de skulle aflevere nogle penge hos naboen, hvorefter de forlod stedet. Naboen kunne efterfølgende afvise at kende noget til de to mænd, og der var derfor mistanke om, at de kunne have haft til hensigt at begå indbrud. En patrulje kørte til området for at lede efter de to mænd, men det var ikke muligt at finde frem til dem.

 

De beskrives af beboeren som:
A: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 25-30 år, ca. 170 cm, kraftig af bygning, mørk i huden og med sort hår. Iført flerfarvet kasket og ungdommeligt klædt. Talte dansk.
B: mand, 25-30 år, ca. 170 cm, spinkel af bygning og med kort hår. Talte engelsk.

 

Narkokørsel og beslaglæggelse af køretøj, Hillerød

På Københavnsvej standsede en patrulje klokken 22.36 en 25-årig mandlig bilist fra Søborg. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for at køre bil uden at have erhvervet sig førerret, og da det ikke var første gang, den 25-årige blev sigtet for dette, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring bilistens eventuelle narkopåvirkning.

 

Forsøg på tyveri af maskiner, Hellerup

En borger anmeldte klokken 23.00, at to mænd kort forinden havde befundet sig i krydset ved Almevej og Vingårds Alle, hvor det så ud, som om de var i gang med at stjæle nogle maskiner ved brug af vinkelsliber. Borgeren havde gjort opmærksom på sin tilstedeværelse, hvilket havde fået de to mænd til at køre hastigt fra stedet i bil. En af personerne kom dog efterfølgende kortvarigt tilbage. Han beskrives som: mand, mørk i huden, ca. 180 cm, normal af bygning. Iført mørkeblå jakke, sorte bukser og sorte sko. Han forlod stedet ad Vingårds Alle i østlig retning.

 

En patrulje kørte til området for at lede efter de to mænd, men det var ikke muligt at finde dem. Patruljen kunne efterfølgende konstatere, at en påhængsvogn, som stod i krydset ved Almevej og Vingårds Alle, fremstod med opklippet lås. 

 

Besiddelse af stoffer, Hillerød

En patrulje traf klokken 23.15 tre personer på Emblasvang. Her blev to af dem, en 21-årig mand fra Hillerød og en 18-årig kvinde fra Brønshøj, fundet i besiddelse af mindre mængder hash, og de blev derfor begge sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Narkokørsel og beslaglæggelse af køretøj, Hillerød

På Egespurs Alle gav en patrulje klokken 23.56 signal til en bilist om at standse. Dette ville bilisten dog ikke efterkomme, hvorfor han kørte over for rødt og videre ind på en parkeringsplads, hvor han til fods forsøgte at løbe fra patruljen. Bilisten, en 19-årig mand fra Hillerød, blev efterfølgende stoppet og sigtet for at lægge hindringer i vejen for udførelsen af politibetjentenes arbejde. Han blev derudover anholdt og sigtet for narkokørsel samt for at køre bil uden førerret, og da det ikke var første gang, den 19-årige blev sigtet for disse forhold, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring bilistens eventuelle narkopåvirkning.

 

Målrettet færdselsindsats, Kgs. Lyngby

Nordsjællands Politi var i forbindelse med en målrettet færdselsindsats til stede på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved midnat. Her blev en 26-årig kvindelig bilist fra Sakskøbing standset, da hun kørte med højere hastighed end det tilladte. Dette førte til et klip i kørekortet, og hun blev derudover anholdt og sigtet for spirituskørsel samt for at føre køretøjet uden at have erhvervet sig førerret.  

 

Kvinden blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på blodprøveudtagning for præcist at fastslå hendes eventuelle spirituspåvirkning.

 

Narkokørsel, Virum

På Hasselvej standsede en patrulje klokken 01.08 en 20-årig mandlig bilist fra Virum. Da et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for at køre bil uden førerret og for at være i besiddelse af en moderat mængde hash. 

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring bilistens eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud i villa, Helsinge

Klokken 01.22 indløb der anmeldelse om indbrud i øjeblikket i en villa på Høbjerg Hegn. En patrulje kørte til stedet, men gerningspersonen var i mellemtiden forsvundet fra stedet.

 

Gerningspersonen beskrives som: mand. Iført hue og handsker.

 

Narkokørsel, Hundested

En patrulje standsede klokken 04.13 en 32-årig mandlig bilist fra Hundested på Amtsvejen. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for kørsel uden førerret og for besiddelse af en mindre mængde amfetamin. 

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring bilistens eventuelle narkopåvirkning.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi