Nyt fra Vedbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Vedbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra container, Helsingør

Mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 06.30 er der stjålet diverse elværktøj fra en container, som stod på en byggeplads i Havnegade. Det er uvist, hvordan tyven har skaffet sig adgang til containeren.

 

Havde ikke papirerne i orden, Slangerup

En 41-årig udenlandsk mand havde ikke papirerne i orden, da en patrulje stoppede ham på Hørup Skovvej. Her fremviste manden et falsk kørekort, og han blev derfor anholdt og sigtet for dokumentfalsk. Han skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af i dag, fredag.

Vaks narkohund, Farum

Narkohunden Vaks levede til fulde op til sit navn, da den torsdag formiddag klokken 09.30 snusede sig frem til en større mængde hash, som var gemt og dækket af jord ved volden ud for Frederiksborgvej ved Nygårdterrasserne. 

Kørte uden kørekort, Vedbæk

En 19-årig mand fra Købehavn blev klokken 11.40 standset, da han kom kørende ad Vedbæk Strandvej. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere er frakendt kørekortet og denne frakendelse fortsat er gældende.

Brand i staldloft, Vedbæk

Torsdag eftermiddag klokken 15.16 kom en anmeldelse om, at der var ild i loftet ved et lysstofrør i en hestestald i Skyttehaven. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden hurtigt blev slukket. Ingen personer eller dyr kom til skaden ved branden, som formentlig opstod på grund af en kortslutning.

Sigtet for besiddelses af hash, Hillerød

En 20-årig mand fra Slangerup blev klokken 16.31 truffet af en patrulje på Batzkes Bakke, da han var i færd med at lave en joint. Den 20-årige blev sigtet for at være i besiddelse af hash.

Havde kniv på sig, Birkerød

Torsdag eftermiddag klokken 18.32 blev en 17-årig mand fra Birkerød sigtet for at være i besiddelse af en kniv, da en patrulje traf ham på stisystemet ved Tværvej. Den 17-årige blev også sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg, da han havde et større antal salgskugler hash, et kontantbeløb samt en salgstelefon på sig.

Sigtet for spirituskørsel, Helsinge

En 46-årig mand med ukendt adresse blev klokken 20.06 standset på Rundinsvej. Her viste en alkometertest, at hans promille var over den tilladte, og derfor blev han sigtet for spirituskørsel. Manden blev taget med til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille med henblik på den videre behandling af sagen.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

Klokken 21.30 blev en 22-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Nybrovej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af cannabis, og den 22-årige blev derfor sigtet for narkokørsel. Han blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for cykeltyveri, Holte

To udenlandske mænd på cykler fangede klokken 03.51 natten til fredag interessen hos en patrulje, som kørte ad Øvderødvej. Da patruljen standsede de to, kunne de ikke rigtig redegøre for, hvad de lavede på stedet, ligesom de havde svært ved at forklare, hvorfor de havde en vinkelsliber, en kabelsaks og noget cykelværktøj med sig. De to på henholdsvis 25 og 46 år blev anholdt og sigtet for cykeltyveri og taget med på politigården til nærmere afhøring.

Brand i skur, Kgs. Lyngby

Klokken 05.12 natten til fredag kom en anmeldelse om, at der var brand i et skur ved Lyngby Assistens Kirkegård. Branden, hvis årsag endnu er ukendt, blev hurtigt slukket.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi