Områdeleder til Nivågruppen – vil du lede på en helt ny måde?

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at nytænke ledelse i en helt ny teamstruktur – hvor vores hjælpere, som kender borgerne allerbedst, får en stærkere stemme, og vores assistenter og sygeplejersker er faglige fyrtårne?

Sammen med en erfaren lederkollega giver vi dig friheden til at sætte dit præg på vores arbejde. Og muligheden for at se ind i de opgaver, du finder allermest spændende. 

Du kender sikkert de klassiske job i hjemmeplejen. Men vi vil tænke anderledes og give medindflydelse. Og det kan du være med til,” fortæller Christian Morhordst, leder af Hjemmeplejen.

Nivågruppen – en velfungerende arbejdsplads
Vi er en del af Fredensborg hjemmepleje og knap 55 kolleger i Nivå. Vi vokser, og derfor skal vi nu have områdeledelse.  Hvad det betyder, fortæller vi dig lige om lidt, men først skal du høre om de 14-16 selvstændige og erfarne social- og sundhedskolleger, som du får det direkte ansvar for på vores 2 aftenhold. 

Vi har været i gang i 1½ år nu med vores teamomstilling til områdeledelse og selvstyrende teams. Du får en gruppe, som bakker op om omstillingen og har noget på hjerte – nemlig at levere god hjemmepleje og være noget for borgerne.

Dit nye lederteam  
Du vil indgå i vores lederteam, hvor vi er 9 kolleger med forskellige fagligheder og en stærk passion for udviklingen af Fredensborg Hjemmepleje. 

Du vil få et tæt samarbejde med vores anden områdeleder i Nivågruppen, Nadja, som er en erfaren leder på vores daghold. Sammen skal I lede vores plejepersonale i området med fokus på kultur og teamånd. 

”Jeg tror på en teamkultur, hvor alle føler sig værdsatte. Det kræver både nærvær og klar kommunikation – og evnen til at lytte og forstå andres perspektiver," fortæller områdeleder Nadja Maria Hageskov.

Skab en hverdag, der fungerer for dig og dit team 
Vi tror på, at handlefrihed giver arbejdsglæde, og derfor får du friheden til at skabe en hverdag, hvor du løser opgaverne, som det passer dig og dit team bedst. I hverdagen vil du stå for at udvikle og sikre den faglige kvalitet gennem den direkte personaleledelse. Her er vores ledelsesprojekt en vigtig del af ledelsesstilen og fylder en god del af din hverdag.

Typisk vil du i løbet af din dag koordinere med dit team omkring de kommende opgaver. Desuden følger I sammen op senere på dagen, så I hele tiden er fælles om de ting, der sker. Sammen med Nadja vil du også udvikle og implementere nye tiltag, fx i forhold til:

  • Dokumentation
  • Kompetenceprofiler
  • Styrkelse af introduktion af nye kolleger
  • At sikre en fast base af dygtige timeafløsere

Din lyst til samarbejde driver værket
Du behøver ikke have ledelseserfaring, men det er selvfølgelig en fordel, hvis du har. Ellers er det vigtigste for os, at du sætter fællesskabet højest og synes, den her nye ledelsesstruktur er spændende. Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet sygeplejerske
  • har et godt blik for drift og ressourcestyring og kan identificere og implementere effektive processer for at forbedre arbejdsmiljøet og hjemmeplejen
  • formår at skabe rammer for hverdagen, hvor alle forstår, hvad der forventes af dem, og hvorfor.

Det er jo lidt utraditionelt med 2 ledere til et geografisk område, så du skal være god til sparring og feedback og have lysten til at lede i et fællesskab,” fortæller Christian. 

Er vi dine nye kolleger?
Har du spørgsmål, kan du kontakte Christian Morhordst på 20 77 52 41 eller Nadja Maria Hageskov på 41 71 79 17. Du kan også læse mere på vores hjemmeside

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest d. 14. juni 2023. Vi indkalder løbende til første samtale, og går du videre er der en personlighedstest inden anden samtale.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst med DSR og indplacering på L10.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Hjemmepleje, Mergeltoften, 8, 2990 Nivå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://fredensborg.career.emply.com/ad/omradeleder-til-nivagruppen-vil-du-lede-pa-en-helt-ny-made/sz0xsr/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841019

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet