Psykolog/Familiebehandler til Familiehuset i Rudersdal.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Psykolog/Familiebehandler til Familiehuset i Rudersdal.

Om jobbet

Som medarbejder i Familiehuset er du en del af et tværfagligt hus med både familiebehandlere og psykologer med faglig relevant uddannelse og erfaring. Du vil få ansvar for løsningen af opgaver, der henvises fra Myndighed. Der er tale om både kortere samtale- og rådgivningsforløb, samt længerevarende behandlingsforløb. Målgruppen er børn mellem 0 til 18 år og deres familie.

Din profil

Vi søger en autoriseret psykolog eller familiebehandler med højt niveau på viden og erfaring med behandlings- og familiearbejdet indenfor vores målgruppe som særligt rummer børn/unge med psykosociale udfordringer, skoleværing, angst, ASF og ADHD.

Du skal kunne sætte din (kliniske) viden i spil f.eks. i form af mentaliserings baseret tilgang og/eller psykoedukation. Dette samtidig med, at du bevarer et relationelt perspektiv i behandlingsarbejdet med børnene og deres familier. Det er vigtigt, at du er god i kontakten og formår at skabe et trygt og professionelt grundlag for samtaler, der kan sætte en forandringsproces i gang. Du skal kunne navigere i komplekse opgaver med komorbiditet, relationelle udfordringer, sociale forskelle, sårbare forældre og ikke mindst mange aktører (uden at miste fokus for barnets perspektiv).

Vi søger en medarbejder, der kan indgå tværfagligt i opgaver med børn, unge og deres familier fx efter udredning i psykiatrien og i forbindelse med svære skoleplaceringer i kombination med familiebehandling. Har du erfaring med eksempelvis skoleværing, angstbehandling og kender du til Metakognitiv tilgang, Cool Kids/Chilled? så er du den vi leder efter. Du skal endvidere kunne indgå i opgaver af formidlingsmæssig og konsultativ karakter i forhold til samarbejdspartnere. Bred kommunal erfaring vægtes højt, og du skal have viden og erfaring med ”hands on” familiebehandling.

Derfor skal du vælge os

Vi er en skøn arbejdsplads med 19 medarbejdere, der vægter godt humør og arbejdsglæde i en travl hverdag. I huset anvender vi mange forskellige metoder og værdsætter en bred vifte af kompetencer og tilgange, hvoraf Circle of Security (COS-P), SES, Theraplay, Cool Kids såvel som kognitive, narrative og mentaliserings baserede tilgange, kan nævnes. Familiehuset er fra 1. september en organisatorisk del af et nyt område – Social Forebyggelse - i tæt samarbejde med Myndighedsområdet og Sociale indsatser på det specialiserede område. Vi samarbejder på tværs for at skabe de bedste indsatser og sammenhænge. Vi vægter høj inddragelse af vores borgere og vi ”står på tær” for at lykkes i fællesskab.

Vi har et godt arbejdsklima med en selvuhøjtidelig omgangsform samtidig med en høj og kontinuerligt udviklende faglighed. Familiehuset ligget centralt i Birkerød nær offentlig transport. Familiehuset har to lokaliteter hvor der er plads til både administrativt arbejde, grupper, kurser og familiearbejde.

I Rudersdal Kommune tror vi på, at vi kun lykkes i fællesskab. Derfor er det vores mål, at alle kommunens medarbejdere og ledere i alle opgaver - og i fællesskab - arbejder for at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for borgerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af. Se vores film om Rudersdal Kommunes strategi og værdier ”Vi lykkes kun i fællesskab” HER

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge med start 1. august 2023.

Om os

Familiehuset har to teams – et forebyggende team på seks, som betjener skoler og dagtilbud i makkerskab med rådgivere og et familiebehandlingsteam som løser opgaver for myndighed. Det er i Familiebehandlingsteamet vi mangler en ny kollega. Arbejdstiden er fleksibel og man har høj grad af selvtilrettelagte dage. Man skal have mulighed for at mødes med familier fra morgen 8.00 til fx sen eftermiddage/tidlig aften – der kan ligge familiearbejde, gruppetilbud eller kurser i ydertimer. Vi arbejder ikke i weekender.

Ansøgning, samtale og kontakt

Når du er klar til at vide mere, så kontakt Leder Line Albech, telefon 7268 2583 eller på mail lalb@rudersdal.dk

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi vil gerne modtage: Ansøgning, CV og div. relevante beviser for uddannelse mv.

Samtaler: Afholdes mandag den 12. juni fra kl. 13.00-17.00. Ansøgningsfrist er tirsdag den 6. jun.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej 2, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.rudersdal.dk/job?hr=show-job/147825&linkref=106854&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5832436

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet