Salgsassistent, Brugsen Vedbæk 1

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brugsen Vedbæk

Dagli'Brugsen er områdets lokale dagligvarebutik, muligvis Danmarks bedst beliggende supermarked, lige ud til Strandvejen og med kig over Øresund.

Vi er ca. 20 engagerede kolleger i alle aldre, som alle ser frem til at byde dig velkommen.

Om jobbet

Vi søger en salgsassistent tørvarer/allround på fuldtid. Din primære opgave vil være tørvarer, vareopfyldning og sikre vores hylder altid er fremstår velopfyldt og indbydene. Det er en stor fordel hvis du også synes det er spændende at arbejde med frugt & grønt, da du vil skulle hjælpe til i afdelingen og hvis det har din interesse, fungere som 2'er i frugt & grønt. Det er vigtigt du er teamplayer med stort T, da vi er et lille hold af 6 fastansatte, så alle hjælper hinanden og er med hele vejen rundt.

Det er et krav at du har erfaring fra detailhandlen, da du selvstændigt skal kunne drive dine afdelingsområder. Til gengæld tilbyder vi et hold hvor vi alle er klar til at hjælpe med at gøre dig endnu dygtigere.

Vi er en lokalt forankret butik, der nærmer os vores travleste periode. I foråret og tidlig sommer fra påske frem til Skt. Hans har vi vores travleste sæson, da vi er en af de få butikker i området, der holder åbent alle helligdage. Du skal derfor også være indstillet på at der vil være arbejdsdage på helligdage. Om sommeren kan her også være rigtig travlt, hvis vejrguderne er med os og solen smiler til os, på grund af vores tætte beliggenhed ved strand og havn.

I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor, fleksibilitet og en positiv indstilling.

De daglige opgaver består af:

  • Kundebetjening
  • Vareopfyldning
  • Bestilling af varer
  • Klargøring af butikken til avis- / sæsonstart
  • Gennemførsel af åbne- og lukkerutiner

Stillingen indebærer, at du selvstændigt er ansvarlig for lukning af butikken 1 gang om ugen.

Vi tilbyder:

  • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
  • Gode kolleger som sætter samarbejde og trivsel højt
  • Udviklingsmuligheder via Coops omfattende uddannelsesprogram
  • Medarbejderbonusordning
  • Mulighed for at leje ferieboliger i såvel DK som i udlandet til attraktive priser via Coop Ferie.

Om dig

Vi forventer, at du motiveres af kundeservice og dagligvarer. Det er vigtigt, at du er udadvendt, synlig og imødekommende overfor kunderne. Du har interesse i købmandskabet og nysgerrig efter at lære endnu mere om salg og indtjening. Du evner at planlægge og prioritere de daglige opgaver, som du udfører effektivt. Du tager ansvar for opgaverne og følger dem i mål.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Uddeler Christian Collin på telefon 45 66 22 76 – eller kig forbi butikken til en snak.

Send din ansøgning via "Ansøg nu" senest den 6. maj 2024

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta, Coop365 og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=983816c6)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Brugsen, Vedbæk Strandvej, 2950 Vedbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6038835

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet