Seneste regnskab fra DREYER AUTOMOBILER A/S og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
dato

DREYER AUTOMOBILER A/S i Vedbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 857.703 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DREYER AUTOMOBILER A/S en bruttofortjeneste på 7,9 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,3 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SPECIALTANDLÆGE MERETE AABOE ApS i Vedbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SPECIALTANDLÆGE MERETE AABOE ApS en bruttofortjeneste på 5,5 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,5 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BUNCH BYGNINGSFYSIK ApS i Vedbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,2 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BUNCH BYGNINGSFYSIK ApS en bruttofortjeneste på 9,0 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 9,7 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ROSENHUSET. ApS i Vedbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,2 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ROSENHUSET. ApS en bruttofortjeneste på 5,6 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,2 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ProIndsats ApS i Vedbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 544.518 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ProIndsats ApS en bruttofortjeneste på 2,7 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen