Spændende stillinger som Matematik- og Naturfagslærere på Vedbæk Skole - lær og udvikl sammen

Profilbillede
dato

På Vedbæk Skole – skolen ved vandet – har vi to ledige stillinger.

Kan du undervise i matematik og naturfag på 5.-9. årgang? Hvis ja - så tilbyder vi to spændende og attraktive stillinger i afdeling 2 (udskolingen) på dejlige Vedbæk Skole - kun 20 minutter fra Østerport - med strand i baghaven, skoven som nabo og tog lige til døren.

For stillingerne gælder at vi søger to faglige og pædagogisk dygtige, engagerede og udviklingsorienterede lærere, som vil være med til at udvikle og forankre en praksis, der sikrer deltagelsesmuligheder for alle vores elever.

Er I et pakkerpar som kunne tænke jer at søge nye udfordringer sammen – så ring endelig og hør mere. Er du nyuddannet? Så har vi et godt mentorprogram og opstartsforløb til dig, så du lander godt som nyuddannet lærer.

Stillingen som indeholder matematik og naturfag er primært i vores afdeling 2 – de ældste elever. I naturfagene vil I være to lærere, som har de to klasser på årgangen i parallellagte timer, hvor I underviser på tværs af klasserne og i tæt samarbejde omkring forløbene.

Derudover vil du fremadrettet indgå i vores matematik- og naturfagsteam, hvor vi arbejder tæt sammen årgangsvis, med skemalagt fælles forberedelse og fagudvalgsmøder.

Din profil

Du er uddannet lærer og ønsker at blive en del af udskolingen på Vedbæk Skole.

Du har linjefag eller lignende kompetence i matematik og / eller geografi/biologi/fysik/kemi.

Du er initiativrig og har mod på at tage del i forandringsprocesser, og du trives med at arbejde i et tæt og ligeværdigt samarbejde med de øvrige lærere og pædagoger i dit team.

Du har gode relationskompetencer og kan bringe dem aktivt i spil i dit arbejde med elevernes trivsel og læring.

Du vil være medskaber af en inspirerende og læringsfyldt hverdag for eleverne – en hverdag hvor du udstråler glæde, nærvær og lyst til at engagere dig i eleverne.

Du er motiveret for at indgå i udviklingen af skolens arbejde med deltagelsesmuligheder for alle, og du har ambitioner om at være med til at kvalitetsudvikle vores pædagogiske praksis.

Du evner at medinddrage eleverne, når det handler om deres trivsel og læring, og du ser muligheder i at samarbejde med dine kolleger om at skabe god undervisning og spændende læringsforløb.

Du har erfaringer med digitalisering og lyst til at arbejde med læringsplatformen Meebook.

Derfor skal du vælge os

På Vedbæk Skole forventer vi noget af hinanden og hos os er initiativ, mod til at prøve (og til at fejle) vigtige værdier – ligesom humor og godt humør. Vi er ambitiøse på børne- og arbejdsfællesskabets vegne. Du kan regne med os.

Du kommer til at indgå i et team, hvor ansvarlighed, engagement, faglighed og kompetence er nøgleord, og hvor årgangstænkning og teamsamarbejde med stor frihed og indflydelse er gældende.

Digitalisering er et værktøj til læring, og du tilbydes derfor både en iPad og en MacBook til din egen forberedelse og til udførelse af undervisningen.

Vedbæk Skole er placeret i et smørhul med nem adgang til både strand, skov og mose. Vi har gode idrætsfaciliteter med egen hal og gode udendørsområder, som virkelig animerer til god og aktiv undervisning. Vi er placeret lige ved Vedbæk Station og tæt på Helsingørmotorvejen, så vejen hertil er nem. Vedbæk Skole har 500 glade og lærende elever fordelt med 2-3 klasser på hver årgang. Det giver gode muligheder for nærhed og for at dyrke fællesskabet. Det gør vi både i organiseret form, når vi afholder morgensang og mere uformelt i løbet af hverdagen. Vi har meget støttende og engagerede forældre, som er gode medspillere i forhold til at skabe trivsel for både børn og voksne.

Skolen ligger i Rudersdal Kommune, hvor pædagogisk udvikling, synlig læring, digitalisering og gode vilkår er i højsædet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er med start 1/8 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os

Du kan læse mere om skolen på https://vedbaekskole.aula.dk/

www.rudersdal.dk kan du få mere information om skolevæsenet og udvikling.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi afholder løbende samtaler

Ansøgningsfrist: tirsdag d. 13. august 2024

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Skoleleder Dorte Juel Hansen

dohan@rudersdal.dk

Tlf.: 7268 4685

eller

Viceskoleleder og leder af afdeling 2, Britt Jønstrup

bjon@rudersdal.dk

Tlf.: 7268 4681

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070244

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet