Specialpædagog søges til inkluderende co-teachingklasse på Vedbæk Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Vedbæk Skole har vi en ledig stilling til en relationelt stærk og fagligt dygtig specialpædagog i vores co-teachingklasse på kommende 2.årgang.

Brænder du for arbejdet med inkluderende læringsmiljøer og fællesskaber? Har du specialpædagogisk viden og erfaringer med arbejdet med børn med autisme – og vil du være med til at lave en skoledag, hvor børn med autisme og børn uden autisme indgår ligeværdigt i det samme fællesskab?

Så tilbyder vi her en spændende og attraktiv stilling i indskolingen på dejlige Vedbæk Skole - kun 20 minutter fra Østerport - med strand i baghaven, skoven som nabo og tog lige til døren.

Om Co-teachingklasserne i Rudersdal:

I Rudersdal Kommune har vi et nest-inspireret mellemformstilbud i vores almene folkeskoler – vi kalder dem ’Co-teachingklasserne’.

I Co-teachingklasserne indgår børn fra skolens distrikt og en mindre gruppe på 3-4 børn med vanskeligheder indenfor autismespektret, der er visiteret til klasserne af kommunens visitationsudvalg.

I klasserne er der – udover klassens almene lærere/pædagoger - ansat en specialpædagog. De deler opgaven med at skabe en hverdag, undervisning og et fællesskab, hvor børn med autisme og børn uden autisme kan indgå ligeværdigt som en del af det samme læringsfællesskab. Samarbejdet mellem medarbejderne sker med afsæt i Co-teaching.

Det pædagogiske arbejde i klassen er præget af autismepædagogiske værktøjer – med fx en høj grad af visuel struktur, forudsigelighed, tæt guidning og understøttelse af det sociale samspil imellem børnene.

Om jobbet på Vedbæk Skole:

Som specialpædagog i co-teachingklassen er du en del af det faste team omkring klassen.

Du er en gennemgående voksen i dagligdagen og er klasselærer sammen med en af dine kolleger. Du har tætte relationer til alle børnene i klassen, ligesom du er med til at skabe strukturen og rammerne – både for den lille gruppe af børn med autisme og for klassen som helhed.

Din specialpædagogiske viden og erfaring med autismepædagogik i teori og praksis udgør et vigtigt bidrag ind i det tætte teamsamarbejde omkring klassen. I tager afsæt i Co-teaching-principperne, og I er fælles om forberedelse, gennemførsel og evaluering af undervisningen – ligesom I er fælles om at udvikle pædagogikken og didaktikken omkring klassen. Jeres fælles opgave er at skabe en autismevenlig hverdag for hele klassen, og det indebærer at få almen- og specialpædagogikken til at spille godt sammen i undervisningen og i hverdagen.

Derudover vil I som team have et tæt samarbejde med PPR, med fast sparring og supervision med vores dygtige PPR psykolog. Endelig vil du blive inviteret med i et kommunalt netværk bestående af kolleger i Co-teachingklasser på andre skoler i kommunen, hvor I udveksler erfaringer og udvikler nye praksisser og tilgange sammen.

Din Profil:

Du er en positiv, omsorgsfuld og engageret person, der har mod på at indgå i et tæt samarbejde med andre om en fælles opgave.

Nogle af de børn, der går i vores klasser kan have svært ved at navigere i skolen, når den er omskiftelig, utydelig eller bliver for kompliceret. Derfor forventer vi, at du i din tilgang til arbejdet med børnene kan være tydelig, og at du er god til at skabe struktur og forudsigelighed i dagligdagen.

Du har gode relationskompetencer - og bruger dem både i arbejdet med børnene og i samarbejdet med kollegaer.

Det er en forudsætning, at du har erfaring med at arbejde med børn med autismespektrum-forstyrrelser – gerne fra en specialskole eller et ressourceteam.

Vi ser gerne at du har en bred specialpædagogisk viden og har erfaringer med forskellige værktøjer og tilgange indenfor det specialpædagogiske felt.

Derfor skal du vælge os:

Vedbæk Skole er placeret i et smørhul med nem adgang til både strand, skov og mose. Vi har gode idrætsfaciliteter med egen hal og gode udendørsområder, som virkelig animerer til god og aktiv undervisning. Vi er placeret lige ved Vedbæk Station og tæt på Helsingørmotorvejen, så vejen hertil er nem. Vedbæk Skole har 500 glade og lærende elever fordelt med 2-3 klasser på hver årgang. Det giver gode muligheder for nærhed og for at dyrke fællesskabet. Det gør vi både i organiseret form, når vi afholder morgensang og mere uformelt i løbet af hverdagen. Vi har meget støttende og engagerede forældre, som er gode medspillere i forhold til at skabe trivsel for både børn og voksne.

Skolen ligger i Rudersdal Kommune, hvor pædagogisk udvikling og deltagelsesmuligheder for alle er i fokus.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er med start 1/8 2024 .

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Du kan læse mere om skolen på https://vedbaekskole.aula.dk/

www.rudersdal.dk kan du få mere information om skolevæsenet og udvikling.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Ansøgningsfrist: Fredag den 14 juni 2024

Samtaler: Onsdag d. 19. juni fra kl. 14:30

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Skoleleder Dorte Juel Hansen

dohan@rudersdal.dk

Tlf.: 7268 4685

eller

Afdelingsleder, Sune Rasmussen

sunra@rudersdal.dk

Tlf.: 72684683

Vi ser frem til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6057666

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet