SSA i dagvagt til Distrikt Kysten Vedbæk/Skodsborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da en af vores social og sundhedsassistenter har valgt at arbejde aftenvagt, er der nu en eftertragtet ledig stilling i Distrikt Kysten.
Er du fagligt velfunderet og engageret, så står vi netop og mangler dig.

Din profil

Du har erfaring fra ældreområdet eller er nyuddannet, med lyst og mod til at kaste dig ud i en varieret hverdag, hvor opgaver og roller er i udvikling.
Du har lyst til at arbejde med mange spændende områder, som vi gerne vil udvikle yderligere.

I Distrikt Kysten arbejder du ud fra princippet omkring helhedspleje hos borgerne. Du arbejder tæt sammen med sygeplejerskerne i distriktet og daglig faglig sparring er i fokus. Som SSA har du særlige kompetencer i forhold til de komplekse, men stabile borgerforløb. Men vi ønsker også at din faglighed kommer i spil, i forhold til udredning og planlægning af indsatser hos nyopstartede borgere, rehabiliteringsforløb og på sigt forløb, hvor vedligeholdende træning er i fokus.

Du kommer til at indgår i et tværfagligt team, hvor du har en rolle i forhold til sparring og kompetenceudvikling af dine kolleger. Du understøtter de ønsker borgerne har for deres liv, med dine faglige overvejelser og begrundelser og du bidrager aktivt til at underbygge det gode samarbejde vagtholdene på tværs.

Du er aktiv i forhold til at uddanne kommende kolleger indenfor vores felt og du er bevidst om at være rollemodel for eleverne i distriktet. Du er uddannet praktikvejleder eller interesseret i at gennemføre uddannelsen.

Derfor skal du vælge os

Vi er en velfungerende tværfaglig medarbejdergruppe, hvor faglig- og social trivsel går hånd i hånd. Vi er både social - og sundhedshjælpere, sygehjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, samt enkelte medarbejdere uden sundhedsfaglig baggrund. Vi ligger stor vægt på, at det er det rette team og de rette kompetencer der bidrager til borgerens forløb.

Der er gode rammer for at udfolde din faglighed og du bliver set og hørt i det daglige.

Der er i Rudersdal Kommune fokus på udviklingen af fremtidens ældrepleje og der er derfor stor fokus på at udvikle området og medarbejderne.

Vi ligger 2 min. gang fra Vedbæk Station.

Ansættelsesvilkår

Det er en forudsætning at du har kørekort. Ansættelse efter gældende overenskomst. Stillingen er på 32 timer med weekendvagt hver 3. weekend.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor. Jobbet er med start efter aftale.

Vedhæft autorisation samt cv og motiveret ansøgning

Ansøgningsfrist: torsdag d. 9. november, men vi forbeholder os ret til at afholde samtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5924826

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet