Vedbæk Skole søger børnehaveklasseleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Vedbæk Skole – skolen ved vandet – søger vi en faglig og pædagogisk dygtig børnehaveklasseleder, som kan være med til at forankre en praksis, der sikrer deltagelsesmuligheder for alle.

Du bliver en del af et team omkring vores tre børnehaveklasser bestående af tre børnehaveklasseledere og tre klassepædagoger, hvor ansvarlighed, engagement, faglighed og ikke mindst relationskompetence er nøgleord.

Vi tager i udeskole en gang om ugen, og udnytter de mange muligheder i naturen omkring Vedbæk Skole.

Du bliver en del af Rudersdal Kommunes læseindsats Guided Reading, hvor vi allerede i 0. klasse begynder at læse i differentierede hold.

Fra det kommende skoleår, vil du sammen med resten af dit team modtage ugentlig supervision af din praksis af bl.a. vores dygtige PPR psykolog.

Din profil

Du evner at tage børnenes perspektiv og skabe rammer der understøtter deres behov.

Du vil være medskaber af en inspirerende og læringsfyldt hverdag for børnene – en hverdag hvor du udstråler glæde, nærvær og lyst til at lege og lære med børnene.

Du er initiativrig og har mod på at tage del i forandringsprocesser, og du trives med at arbejde i et tæt og ligeværdigt samarbejde med de øvrige kolleger i dit team.

Du har gode relationskompetencer og kan bringe dem aktivt i spil i dit arbejde med elevernes trivsel og læring.

Du er uddannet pædagog og har gerne erfaring som børnehaveklasseleder. Du ønsker at blive en del af indskolingen på Vedbæk Skole, og du har gode relationskompetencer og kan bringe dem aktivt i spil, når du har fokus på børnenes trivsel og læring. Du har lyst til at være en del af et årgangsteamsamarbejde, hvor vi er optagede af at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn

Derfor skal du vælge os

På Vedbæk Skole forventer vi noget af hinanden og hos os er initiativ, mod til at prøve (og til at fejle) vigtige værdier – ligesom humor og godt humør. Vi er ambitiøse på børne- og arbejdsfællesskabets vegne. Du kan regne med os.

Du kommer til at indgå i et team, hvor ansvarlighed, engagement, faglighed og kompetence er nøgleord, teamsamarbejde med stor frihed og indflydelse er gældende.

Digitalisering er et værktøj til læring, og du tilbydes derfor både en iPad og en MacBook til din egen forberedelse og til udførelse af undervisningen.

Vedbæk Skole er placeret i et smørhul med nem adgang til både strand, skov og mose. Vi har gode idrætsfaciliteter med egen hal og gode udendørsområder, som virkelig animerer til god og aktiv undervisning. Vi er placeret lige ved Vedbæk Station og tæt på Helsingørmotorvejen, så vejen hertil er nem. Vedbæk Skole har 500 glade og lærende elever fordelt med 2-3 klasser på hver årgang. Det giver gode muligheder for nærhed og for at dyrke fællesskabet. Det gør vi både i organiseret form, når vi afholder morgensang og mere uformelt i løbet af hverdagen. Vi har meget støttende og engagerede forældre, som er gode medspillere i forhold til at skabe trivsel for både børn og voksne.

Skolen ligger i Rudersdal Kommune, hvor pædagogisk udvikling, synlig læring, digitalisering og gode vilkår er i højsædet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er med start 1/8-2024.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os

Du kan læse mere om skolen på https://vedbaekskole.aula.dk/

www.rudersdal.dk kan du få mere information om skolevæsenet og udvikling.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi afholder samtaler torsdag d. 23/5 2024

Ansøgningsfrist: Søndag den 19. maj 2024

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Afdelingsleder, Sune Rasmussen

sunra@rudersdal.dk

Tlf.: 7268 4683

eller

Skoleleder, Dorte Juel Hansen

dohan@rudersdal.dk

Tlf.: 7268 4685

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6041635

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet