Vi søger SSA med funktion som planlægger til lille hjemmeplejegruppe på skønt plejecenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du dygtig SSA og har du talent for planlægning af ydelser til lille borgergruppe i seniorboliger og ønsker at være en del af et mindre team men også en større kollegagruppe med mulighed for god sparring? Om jobbet

Vi søger en SSA der dels har lyst til at løse SSA-opgaver i 100 seniorboliger som er tilknyttet plejecenter Birkerødpark, hvoraf ca 50 % modtager hjemmeplejeydelser og færre sygeplejeydelser. Dels har lyst til at planlægge de visiterede og ikke visiterede ydelsere og dermed har ansvar for at borgerne får de ydelser som de har krav på.

Som planlægger skal du kunne arbejde selvstændigt og have let til smil. Du skal have let til at samarbejde med de 5 øvrige medarbejdere i hjemmeplejegruppen og have flair for, at det hele går op i en højere enhed. Du skal give sparring til dine kollegaer og være med til at sikre, at dokumentationen foregår efter gældende retningslinjer. Du vil også få betydning i overgangen imellem seniorbolig og plejecenter

Du vil være i tæt samarbejde med plejecenterets sygeplejersker, som også leverer sygeplejeydelser i seniorboligerne samt i tæt samarbejde med Rudersdals visitatorer.

Hjemmplejegruppen hører til på plejcenteret og konstallationen er derfor ganske særlig. Du vil blive en del af en lille tæt kollega-gruppe, men også en del af et større fælleskab med mange kollegaer. Du vil desuden ikke skulle bevæge dig langt eller udenfor, da seniorboligerne er knyttte til plejecenteret via glasgange.

Fordelen ved denne konstallation er at der kan flyttes ressoucer til og fra plejecenteret efter behovet i hjemmeplejen og at det giver en meget mere glidende overgang i skiftet til plejebolig.

Din profil

Du er uddannet SSA og har flair for planlægning og synes, at det er sjovt - erfaring er en fordel.

Du har godt kenskab til Nexus

Du kan se, hvor der er brug for dine SSA kompetencer og løser gerne opgaverne

Du er ansvarlig og samarbejder løsningsorienteret og imødekommende.

Du trives med, at at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Du kan lide at arbejde med ældre mennesker

Du kan strukturere din tid

Du kan lide at være en del af et team, hvor vi kan lide at grine sammen.

Derfor skal du vælge os

Du vil få en vigtig funktion i en hyggelig og tætarbejdende hjemmeplejegruppe, hvor vi er åbne for nye idéer og hele tiden gene vil udvikle os og blive bedre. Vores fornemmeste opgave er at levere de ydelser, som den enkelte har behov for og at borgerne mødes af de faglige kompetencer der er behov for. Borgernes hjem er vores arbejdsplads og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø ikke er noget man får, men noget som vi giver hinanden. Vi tror desuden på, at en god planlægning er fundamentet for en god hverdag for alle.

Vi er innovative og har gjort det til vores mission at ændre fortællingerne om ældreplejen ved at lave podcast-serien "SIdste Stop" . Du kan hente den her og høre mere om, hvad vi er for et sted: https://www.spreaker.com/show/sidste-stop

Om stillingen

Stillingen er på 32-37 timer og du refererer til en af afdelingslederne.

Ansættelse i Rudersdal er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Birkerødpark er et nybygget/nyrenoveret plejecenter med 81 boliger fordelt på 4 afdelinger. Både indendørs- og udendørsarealer er meget imødekommende og her er dejligt at være. Plejecenteret er tilknyttet 100 seniorboliger som er ejet af Lions park. Her leverer plejecenterets hjemmeplejegruppe pleje- og serviceopgaver.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi holder samtaler løbende og håber at kunen ansætte en ny vagtplanlægger pr. 1. juli 2023-

Ansøgningsfristen er derfor vejledende

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej 2, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.rudersdal.dk/job?hr=show-job/148843&linkref=108603&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5836743

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet