Klinikassistenter til Tandplejen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rudersdal Kommunes Tandpleje søger to klinikassistenter til fastansættelse til Trørødskolens Tandklinik.

Dine primære opgaver

Du kommer til at assistere ved en bred vifte af tandplejefaglige behandlinger og arbejde med forebyggelse og sundhedsfremme. Du er glad for at være klinikassistent og trives ved de mange forskellige opgaver, der er på en klinik - både ved stolen, receptionen og sterilisationen. Du vil indgå i et team med stor faglighed og i et fællesskab på tværs i Tandplejen, hvor vi støtter, hjælper og lærer af hinanden.
Du har også mulighed for egne patienter 2 dage ugentligt, hvis du har gennemført det relevante AOP-modul.

Din profil

Du skal være uddannet klinikassistent – gerne rutineret og med erfaring fra anden kommunal tandpleje, men det er ikke et krav. Du er fagligt opdateret og brænder for at arbejde med børn og unge. Du kommunikerer og formidler på en anerkendende måde og skaber trivsel for både børn og unge, deres pårørende samt dine kolleger. Du er ansvarsbevidst, udviser initiativ og engagement på en naturlig og venlig måde. Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre. Du skal både have lyst til og flair for at anvende IT i det daglige.
Vi benytter patientjournalsystemet TK2 og røntgenprogrammet Romexis.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø højt og prioriterer en høj grad af medarbejderindflydelse og ansvar.

Vi sætter faglighed, kompetenceudvikling og kvalitet i arbejdet i centrum og har derudover som mål, at ledelsen og medarbejderne på alle niveauer udvikles, er motiverede og fremsynede. Vi holder bl.a. fællesmøder og faggruppemøder, hvor vi prioriterer sparring på tværs af tandplejen og faggrupperne.

Tandplejen er i gang med en udviklingsproces, hvor vi i endnu højere grad ønsker at arbejde sundhedsfremmende og forebyggende. Vi ønsker at blive endnu bedre til at samarbejde med børn og unge, ældre samt deres pårørende, så de inddrages på en anerkendende og ligeværdig facon i arbejdet omkring forbedring af den enkeltes tandsundhed og trivsel.

Du vil derfor opleve et arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at sætte dine faglige og personlige kompetencer i spil i samarbejde med dygtige kolleger. Vi holder også af, at være sammen til faglige og sociale arrangementer.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 37 timer, 5 dage om ugen, 41 uger om året.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. maj 2024 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst for tandklinikassistenter indgået mellem KL og HK Kommunal.

Om os

Tandplejen i Rudersdal Kommune servicerer ca. 13.000 af kommunens ca. 57.000 borgere. Vi varetager børne- og ungdomstandpleje samt omsorgs- og socialtandpleje. Vi er 45 ansatte, fordelt på fire behandlingsklinikker og en tandreguleringsklinik.

Administrationskontor med overtandlæge og sekretærer er beliggende i Administrationscentret, Stationsvej 36, 3460 Birkerød.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på linket nedenfor.
Vedhæft Ansøgning, CV og uddannelsesbeviser.

Ansøgningsfristen er den 19. marts 2024.
Samtaler forventes afholdt den 3. april 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003989

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet