Pædagogisk afdelingsleder for indskolingen på Trørødskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vild med børn og vil du arbejde på en skole i rivende udvikling?

Så kom til Trørødskolen!

Om jobbet:

Som vores nye pædagogiske afdelingsleder får du ansvaret for den pædagogiske og læringsmæssige kvalitet i indskolingsklasserne. Jobbet er spændende og meningsfuldt for den rette kandidat.

Du skal lede vores dygtige medarbejdere i deres arbejde, med at understøtte læringsprocesser, som tilgodeser elevernes individuelle læringspotentialer, med sigte på undervisningsdifferentiering i praksis.

Vores lederteam har en uformel og åben tone, hvor der er plads til grin og omsorg. Vi søger en lederkollega, som sammen med os, kan udvikle, udfordre og drive de centrale dagsordner, som præger en moderne folkeskole.

Opgaven:

Du skal være optaget af elevernes læring, og aktivt være med til, at opbygge kapacitet hos vores medarbejdere. Du skal rammesætte deres professionelle samarbejde, og deltage aktivt i deres kompetenceudvikling.

Du skal være en inspirerende og relationsstærk læringsleder, der er lige komfortabel tæt på praksis - i sparring med vores dygtige lærere og pædagoger, som i samarbejdet med forældre og familier, omkring elevernes trivsel og læring.

Du får helt konkret ansvaret for udvikling og ledelse af vores indskoling, i et tæt samarbejde med vores pædagogiske afdelingsleder for SFO/0. klasse.

Hertil får du også et pædagogisk medansvar for at udvikle Trørødskolens samlede kvalitet, som sigter mod elevernes læring og trivsel, i et tæt samarbejde med resten af ledelsen.

Trørødskolen har en stærk tradition for, og succes med inklusion af elever med særlige behov. Vi står professionelt på en ressourceorienteret tilgang til eleverne og arbejder systematisk med bl.a. "signs of safety" metoden. Du skal således bære samme grundlæggende syn på elevernes ret og pligt til det almene fællesskab. Dine erfaringer og kompetencer med dette udviklingsområde, har høj værdi for vores kerneydelse.

Med afsæt i din profil og dine kompetencer, vil vi fordele de ledelsesmæssige ansvarsområder i forhold til ledelse af vores udviklingsspor Det er således en proces, hvor vi matcher ledernes kompetencer med et mål om den bedste arbejdsfordeling, til gavn for elevernes læring.

Vi søger en pædagogisk afdelingsleder der:

  • Trives i lederrollen – har selvindsigt og er nysgerrig på andre mennesker
  • Er anerkendende og ærlig – bidrager til et positivt arbejdsmiljø
  • Er tydelig og retningsanvisende - skaber tillid og tryghed i arbejdsfællesskaberne
  • Er åben og udadvendt – har et godt humør
  • Arbejder systematisk og struktureret med overblik – følger opgaverne til dørs
  • Er selvstændig og står på egne ben – bevarer et køligt overblik og et varmt hjerte under pres
  • Er i læring sammen med andre - er holdspiller med individuel kvalitet

Derfor skal du vælge os

Som ledelse tror vi grundlæggende på, at vi bedst kan lykkes, når vi er en del af et lærende arbejdsfællesskab. Det betyder, at vi opbygger viden sammen gennem arbejdet med elevcentreret ledelse, systematiske indsatser og kortlægning af effekt m.v. Vi udgør således et samarbejdende lederteam, som betragter ledelse som en holdsport. Du kan blive en del af vores hold.

Du bliver del af Rudersdal Kommunes skolevæsen, hvor vi samarbejder om at skabe landets bedste skoler. Vi videndeler på tværs af skoler, og alle skolernes ledelser indgår i tværgående opgaver omkring vores fælles skolevæsen, hvor vi lærer sammen, og hvor kompetenceudvikling er en naturlig del af vores arbejde.

Hvis du vil læse om Trørødskolen, kan du orientere dig her: www.trørødskolen.aula.dk

Du kan læse om Rudersdal kommunes skolevision her www.skole.rudersdal.dk

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid og efter gældende overenskomst for ledere i Folkeskolen.

Om os

Trørødskolen er en større folkeskole i Rudersdal kommune.

Vi har:

  • 1000 glade og dygtige elever, som udgør de bedste forudsætninger for at målrette vores fokus på kerneopgaven.
  • Et arbejdsfællesskab på ca. 100 medarbejdere, hvor vi udvikler os som professionelle og udvikler fælles praksis, sammen.
  • En stor gruppe af aktive og interesserede forældre, der har høje forventninger til skolen, og som udgør en positiv ressource i skolens hverdag.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi ser gerne, at interesserede ansøgere tager kontakt og besøger skolen til en uformel drøftelse om jobbet, inden ansøgningsfristens udløb. (Der kan aftales besøg i vinterferien)

Samtaler: 1. samtale d. 26 februar 2024 og 2. samtale d. 27. februar 2024
Tiltrædelse: 1. april 2024

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5983775

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet