Skolepædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vedbæk Skole søger en relationel stærk og faglig dygtig skolepædagog til 0. årgang 37 timer/uge

Strand i baghaven og skov til nabo.

Du får en helt unik mulighed for at være med til at skabe en tryg og sjov skoledag for vores børn, som går i 0.klasse og SFO på Vedbæk Skole

Vedbæk Skole er en spytklat fra havet, skoven og Kystbanen. Vi er stolte af vores 500 elever som er fordelt på max. tre spor per årgang - det giver plads til at se hinanden i øjnene og kende søskende og forældre på tværs.

Kom med på holdet

Som en del af 0. klasseteamet får du mulighed for at samarbejde tæt med vores dygtige børnehaveklasseledere og skolepædagoger, hvor udeskole er en fast del af ugeskemaet, og hvor vi deler viden og muligheder for børnenes udvikling, læring og trivsel.

Vi er et stærkt team af pædagoger, lærere og ledere, som udveksler ideer om alt fra de nyeste udviklingsmål, MGP-sanglege, til hvor den næste teamtur skal gå til.

Udover 0. klasses årgangsteam er du også en del af vores engagerede SFO team, hvor vi elsker at tage del i børnenes lege og sørge for gode rammer. Nogle gange handler det om at sætte musik på til en omgang stopdans, og andre gange handler det om at sikre et talerum til den stille i flokken.

Du har tid til dit arbejde

Hos os har du forberedelsestid. Selvfølgelig kan gode lege opstå spontant, men det er ikke altid, de gør det, og det skal du have tid til at planlægge. Der skal nemlig være gode rammer for gode oplevelser, som du er med til at skabe.

Vi søger dig, der kan gå forrest og samtidig sætte sig på hug og holde øjenkontakt

Er du typen, der er god til at gå forrest og få samling på flokken, er det et plus. Kan du få din faglighed i øjenhøjde med en 6-årig og se udvikling i et frustrationsudbrud, gør det os stolte.

Vi er også glade for et stærk drive, og at du kan lide at sætte gang i aktiviteter. Er du til et friskt friluftsliv er du velkommen til at starte en spejderlejr eller noget i den dur. Er du mere typen til nørdet, digital teknologi, vil du måske synes, det er sjovt at starte en workshop om at producere en stop-motion-film med legoklodser?

Det vigtigste er, at du kan lide at få børnene med. De skal få succesoplevelser, og mærke der er plads til lige netop den, som de er. Det er den måde, vi tror på, at børn vokser.

Er du god til at sætte strukturer og pædagogiske mål, er vi glade. Formår du at huske og handle på dem i en travl hverdag, får du skulderklap. Vi går nemlig op i udviklingsplaner, læreplaner og pædagogiske teorier. Og vi går endnu mere op i, at de handles på.

Få en hverdag tæt på naturen med gode mennesker omkring dig

Selvom motorvejen kun er 1,5 kilometer væk, og stationen er en del af vores parkeringsplads, har vi naturen i baghaven. Tag en dukkert efter arbejde eller tag en gruppe børn med for at samle sten eller skrald på stranden. Naturen vil blive en del af din hverdag, og dit arbejde er nemt og bekvemt at komme til.

Desuden vil du opleve:

  • Åbne arme for det, du byder ind med.
  • Fokus på din udvikling med mulighed for kurser og efteruddannelse.
  • Et stærkt team med kolleger, der glæder sig til at møde dig.
  • En hverdag som kan ende i skoven, kreahjørnet eller fordybet i digital teknologi.
  • Et mindre elevtal, hvor der er plads til at se hinanden i øjnene.

Stillingen er på 37 timer med ansættelse den 1. januar 2024 eller hurtigst muligt.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse i Rudersdal Kommune.

Om os

Du kan læse mere om skolen på https://vedbaekskole.aula.dk/

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Sidste frist af ansøgning er søndag den 19. november 2023.

Vi holder ansættelsessamtaler onsdag den 22/11 om eftermiddagen

Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information, kontakt:

Afdelingsleder Sune Rasmussen på tlf. nr. 7268 4683

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5934033

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet